Spine Stenose urtemedicin

Spinal stenose er en tilstand, der medfører indsnævring af rygsøjlen. Det er ofte i lænden, men kan også være i den øvre ryg og nakke regionen. Denne betingelse kan være til stede ved fødslen eller erhvervet fra andre degenerative problemer og kan forårsage smertefuld og invaliderende pres på nerver, muligvis kan føre til lammelse af berørte områder af kroppen. Der er naturlægemidler, der kan hjælpe med at reducere symptomerne på stenose. Naturlægemidler bør ikke være en erstatning for ordentlig lægehjælp; konsultere din læge, før du starter nogen alternativ behandling program.

Anskaf en diagnose

Før du kan behandle noget, du behøver at vide præcis, hvad din tilstand er. Chancerne er du får brug for en MR for at give dig et fuldstændigt billede af, hvad der foregår. Hvis du har primær stenose, den betingelse, du blev født med, vil du ikke være i stand til at udvide det område af rygsøjlen, men du kan behandle symptomer forbundet med denne tilstand gennem urte-behandlinger. Hvis du har erhvervet stenose, kan du være i stand til at forhindre yderligere degeneration eller knogle anspore udvikling, der fører til øget smerte og dysfunktion. Din læge vil være i stand til at hjælpe dig med at bestemme den bedste fremgangsmåde for din unikke situation.

Symptom Relief

Stenose kan føre til rygsmerter, herunder udstrålende smerter, følelsesløshed og svaghed som følge af tryk og skader på nerver. Capsaicin creme kan hjælpe med at opvarme den smertefulde område. Djævleklo er en sydafrikansk urt, der hjælper med at reducere betændelse fra forhold såsom slidgigt, som kan forværre stenose symptomer. Hvid birkebark er en naturlig aspirin, der ikke irritere maven. Du kan tage dette for smerte. Hot hørfrø pakker kan også bidrage til at mindske smerter.
Ifølge HerbChina2000, er der flere urter, der er gavnlige i behandling af symptomer på stenose. Disse omfatter herba lycopi, rhizoma drynariae, Paeoniae rubra, cortex eucommiae og Cornu Cervi pantotrichum. Disse urter er generelt ordineret af en kinesisk herbalist der vil skabe en blanding skræddersyet til dine specifikke behov.

Symptom og Degeneration Forebyggelse

Det er vigtigt at opretholde en ordentlig rygrad sundhed, hvis du har været diagnosticeret med spinal stenose. Mange mennesker kan aldrig selv opleve symptomer. For at forhindre knogle Sporer, kan du tage en blanding af calcium og magnesium. Du kan også tage aloe vera juice, glucosamin sulfat, haj brusk, bromelain tang og kæmpenatlysolie at forebygge hævelse. Hyben og padderok te bruges til at genopbygge beskadiget væv.