Spieren van het menselijk lichaam

Er zijn 650 tot 800 spieren die zijn geïdentificeerd in het menselijk lichaam. Deze spier kan worden gekenmerkt door een aantal verschillende manieren plaats, type uurwerk, soorten vezels en functie. Ongeacht het type van spier, elke spier in het menselijk lichaam werkt om beweging te produceren door verdragsluitende.

Soorten

Er zijn drie soorten spieren: het skelet, hart en glad. Skeletspieren zijn het type van de spieren die in je opkomen als je denkt aan het uitwerken. Zij worden gevonden onder de huid, bevestigd aan botten en helpen bij de beweging van het lichaam. Skeletspieren lopen in één richting, en kan worden gecontroleerd door je (bekend als vrijwillige spieren). Gladde spier in organen zoals het spijsverteringsstelsel en de baarmoeder. Hartspier is alleen te vinden in het hart. Het werkt om bloed te persen vanuit je hart en bevat veel kortere vezels die worden uitgevoerd in vele richtingen. Zowel glad en cardiale spierbewegingen bekend als onwillekeurige spieren, en worden door de hersenen.

Kenmerken

Binnen skeletspieren, kunnen de spieren worden geclassificeerd als tot welk type beweging die ze produceren, ofwel extensie of flexie. Omdat een spier alleen kan samentrekken in één richting, moet spieren werken in paren extensoren en buigspieren. Bijvoorbeeld, buig je je armen met behulp van je biceps die flexoren bent, je je arm recht te gebruiken triceps die extensoren zijn.

Origins en invoegingen

Human spieren hebben oorsprong en inserties. De oorsprong van de spier is altijd het bot dat stilstaat wanneer de spier wordt gebogen. Bijvoorbeeld, de oorsprong van uw biceps (die je arm buigt) is op uw bovenarm bot. De insertie van de spier aan het bot van het deel van het lichaam dat wordt bewogen. Het inbrengen van de biceps, dus op de onderarm botten.

Muscle namen

Spieren van het menselijk lichaam worden genoemd met Latijnse namen op basis van drie dingen: de locatie, de grootte en / of vorm, hun optreden (flexie of extensie), waar ze in te voegen op een been en hoeveel toevoegingen die ze hebben op het bot. De triceps brachii derhalve drie inserties en ligt op de brachius of de bovenarm. De deltaspier vorm van een delta (of driehoek).

Misvattingen

Er zijn geen spieren die noodzakelijkerwijs sterker dan andere. Het aantal spiervezels bepaalt hoe krachtig een spier is. Aldus wordt de biceps zal sterker dan de circulaire oris (de spieren die lippen omringen) omdat er meer vezels.