Speciale Diëten voor snel gewichtsverlies

Snel gewichtsverlies is het doel voor veel mensen met overgewicht, en er zijn vele diëten om tegemoet te komen. Veel diëten die zich richten op snel gewichtsverlies ongezonde of onredelijk methoden voor gewichtsverlies. Gewichtsverlies is een strijd, en zal moeilijk blijven voor veel lijners, ondanks nieuwe rage diëten en quick-fix formules. Op lange termijn gewichtsverlies vereist doorzettingsvermogen en discipline.

18 kilo in 4 dagen

18 kilo in vier dagen programma werd gemaakt door James Zeta. Het dieet richt zich op een speciale combinatie van voedingsmiddelen voor snel gewichtsverlies. Tweedelige benadering wordt gebruikt, waarbij de Dieter eerst verliezen gewicht en tweede handhaven van het gewichtsverlies. Zeta beweert dat de dieter zal betere slaap te ervaren, te meer geeft energie en alert, en elimineren van een opgeblazen gevoel, pijn in de gewrichten en stijfheid. Het plan is beschikbaar om online te bestellen, en kan worden gedownload naar uw computer.

De 80 10 10 Diet

De 80 10 10 dieet wordt aangeboden door Dr. Douglas Graham. Dit dieet stelt voor om het lichaam te reinigen met rauw voedsel en veel groenten en fruit. Graham theorie is dat de ideale verhouding van voedingsstoffen gezondheid ondersteuning is 80 procent koolhydraten, 10 procent eiwit en 10 procent vet. Hij bevat ook andere veranderingen in levensstijl die de gewicht-verlies proces kunnen verbeteren. Deze factoren zijn onder meer: ​​goede slaapgewoonten, meer lichaamsbeweging, blootstelling aan zonlicht en emotioneel evenwicht.

De kool soep dieet

De kool soep dieet is een zeven dagen maaltijd plan dat zich richt op snel gewichtsverlies. De oorspronkelijke dieet wordt gezegd dat gericht operatiepatiënten nodig voor de operatie gewichtsverlies. Maar dit is niet zeker, omdat het niet kan worden geverifieerd. Het dieet omvat samen met groenten gemaakt in een soep. De soep is hele dieet gegeten, samen met andere dagelijkse toevoegingen zoals bananen, magere melk, een gebakken aardappel met boter en een portie vlees. Deze voedingsmiddelen zijn alleen in specifieke hoeveelheden en op aangewezen dagen moeten worden gegeten. Het dieet is niet bedoeld als optie op lange termijn.

De Grapefruit Dieet

Het grapefruit dieet plan introduceert een jump-start gewichtsverlies programma met de belangrijkste ingrediënt grapefruit. Veel versies van dit dieet zijn circulerende het Web, en terwijl er enige wetenschap om de voordelen van grapefruit back (een studie van een nummer van het "Journal of Medicinal Food" 2006 bleek dat mensen die een halve grapefruit voor 12 aten voor elke maaltijd weken verloor £ 3,6), het gewichtsverlies bij deze personen kunnen ook een resultaat zijn van goede voedingskeuzes en lichaamsbeweging geweest.