Spanmiddeltabel & Rolling Massage Technieken

Spanmiddeltabel & Rolling Massage Technieken

Stel je de sensatie van het drijven in golf geveegd zeeën van aromatische oliën zoals massage overstromingen het weefsel met genezende lymfe en voorziet het lichaam van een gevoel van diepe en blijvende ontspanning. Therapeutische massage kneedt de spieren opspannen en rollende technieken die te manipuleren en te verzachten spiervezels. Deze slagen verhogen bloedtoevoer naar het weefsel verminderen en spier verklevingen. Het lichaam begint te ontspannen als het weefsel verzacht.

Huid Rolling

Skin rollende wrijving is een techniek om weefsel vezels tussen de huid en spieren los. Pak het weefsel tussen de kussentjes van de vingers, pick-up en rol de huid eronder zelf en loop langs een kant van de rug, vergelijkbaar met rollen vlees in een tortilla. Til de huid en schudden vóór het rollen om het los te maken van het onderliggende weefsel. Langzaam werken over de rug van de bovenkant van de schouders tot het heiligbeen, deze slag verwarmt de huid en bereidt het voor diepere massage werk.

Opspannen

Toegepast op de ledematen, opspannen lost spanning in de gewrichten en herstelt spierspoel cellen en golgi pezen in de gewrichten. Deze techniek vermindert spanningen en maakt de spier te verlengen. Met de cliënt in rugligging, naar het plafond, begint het schommelen van de poot op de heup. Cupping de handen, schep de huid en de spieren, lift en laat het weefsel in een vloeiende beweging over de zijkanten en de bovenkant van de ledematen. Vergelijkbaar met de handbewegingen die nodig is om het lichaam overeind te houden, gooien de spieren door het rollen van de handen naar binnen en naar boven langs het weefsel. Doorgaan opspannen het spierweefsel helemaal naar beneden naar de voeten, met specifieke aandacht voor de spanning in de heupen, knieën en enkelgewrichten.

Wrijving

Spanmiddeltabel en rollen zijn vormen van massage wrijving technieken. Wrijving verbetert de functies van cellen in de huid, spieren en organen en helpt bij de regeneratie. Absorberen van de vloeistof rond de gewrichten, opspannen en rollende bewegingen direct bloed en de lymfe. Wassen over losgemaakt spiervezels, lymfe spoelt cellulaire puin gevangen in het weefsel. Twee typen wrijving weerstand technieken werken de spieren en de huid. Een slag verwarmt en bereidt de huid voor een diepere werk, zoals huid rollen en ander activeert receptoren in de spieren en weefsels. De laatste techniek activeert receptor schakelaars in de gewrichten en spieren die de lengte, flexibiliteit, spanning en weerstand regelen.

Kneden

Massage als een systeem van gevarieerde techniek heeft veel verschillende namen en definities voor haar slagen. Sommige technieken gebruiken kneden of opspannen, het wringen, draaien en schommelen op dezelfde manier die dieper wrijving slagen werk. Kneden is anders skin rolling omdat kneden releases individuele spiervezels en achtergrond alleen rollen geeft de oppervlakkige lagen van de huid.

Net als bij het kneden brood, lift, grijp en knijp de spieren, zodat het vouwt in zichzelf. Deze techniek kan worden toegepast op de torso, benen, armen, schouders, overal waar de therapeut toegang tot weefsel manipuleren Goede smaak. Opspannen zou voorafgaan en volgen wringen, rockende en rollende technieken.