Sort Hyldebær Ekstrakt Side Effects

Sort hyldebær ekstrakt anvendes som et naturlægemiddel, som en antioxidant, immunitet system booster og til behandling af bakterielle og virale infektioner.

Bivirkninger

Ifølge HerbalRemediesInfo.com blevet rapporteret nogen bivirkninger. Begrænsede data, som ikke er fuldt undersøgt, viser sorte bær ekstrakt med et diuretikum (væskeophobning eliminator) effekt, som kan resultere i hypokaliæmi (lavt kalium).

Anvendelser

Sort hyldebær ekstrakt anvendes til behandling af hoste, forkølelse, influenza, halsbetændelse, lavere kolesterol, forbedrer vision og et sundere hjerte.

Advarsler

Sort hyldebær ekstrakt er ikke blevet evalueret og godkendt af den amerikanske Food and Drug Administration (FDA). Konsultere en læge før administration for at tale om potentielle fordele og risici.

Historie

Blackelderberry.com nævner sorte hyldebær datoer så langt tilbage som det gamle Egypten, men historikere mener, at det går så langt tilbage til Hippokrates, far til medicin.

Sjove facts

Ifølge Blackelderberry.com, romerne brugte hyldebær saft som hårfarve. Den afledte af "ældste" er den anglo saksiske betydning for "aeld" eller "brand".