Soorten Weight Gain Pills

Als je altijd de magere jongen in de klas, popping een pil lijkt misschien een geweldige manier om bulk-up of voeg gewicht. Maar de pillen geadverteerd als gewicht gainers niet zijn wat ze lijken.

Soorten

Twee brede typen gewichtstoename pillen capsules geadverteerd als een manier om gewicht en vitaminen verkrijgen.

Advertising

Sommige fabrikanten zoals Vita Salveo en Muscle Max adverteren met een pil beweren om mensen te helpen gewicht te winnen. Echter, kunnen deze pillen niet zijn wat ze lijken.

Misleidend

Volgens JP Clifford, schrijver van de "Muscle Building Blog," deze pillen zijn vaak eigenlijk vitaminen. Een vitamine verpakt en geadverteerd als een gewichtstoename pil kan meer dan vitaminen adequaat verpakt gekost.

Expert Insight

Volgens voeding professionals Lynn Grieger en Dr David Reuben, het eten van de juiste voeding en de juiste uitoefening van zijn de geprefereerde methoden van het verkrijgen van gewicht.

Eten / Oefening

Vezelrijk en dichte voedingsmiddelen zijn gezonde keuzes, en weerstand trainen zoals gewichtheffen kan leiden tot een verhoogde spiermassa en gewichtstoename.

Alternatief

Een andere manier om gewicht te krijgen is met een eiwit poeder supplement. Eiwit wordt beschouwd als een essentiƫle voedingswaarde bouwsteen en kan helpen bij gewichtstoename.