Soorten Voedsel voor vegetarische diëten

Veel Amerikanen kiezen op vegetarisch of semi-vegetarisch dieet levensstijl aan te nemen. Weten voedsel keuzes om aan te passen uw vegetarische levensstijl kan de overgang voor u gemakkelijker nieuwkomers maken of gewoon te schudden dingen voor degenen onder u die zijn veteranen. Vegetarische diëten maken allerlei soorten voedsel te consumeren die kunnen worden gebruikt in voedsel bepaling je op een gezonde pad.

Algemeen Vegetarisch Foods

Eiwit tekortkomingen worden vaak gevonden bij vegetariërs die gaan door snelle groei, zoals zwangere vrouwen en kinderen. Eiwit kan worden gevonden en universeel genoten door vegetariërs van alle soorten van plantaardig voedsel. Sojabonen zijn een uitstekende bron van eiwitten en andere bonen zoals zwart, nier, rood en lima. Andere peulvruchten zoals erwten en linzen een goede eiwitbron. Eiwitbronnen kan ook afkomstig zijn van noten en zaden voor uw vegetarisch dieet. Pinda's, pindakaas, zwarte walnoten en pistachenoten zijn een goed voorbeeld van de noten die gebruikt kunnen worden in uw vegetarisch dieet. Tarwe, rijst, gerst, rogge, haver en maïs andere grote eiwitbronnen. Zorg ervoor dat u een peulvruchten (bonen, linzen of erwten) te combineren met een moer, zaad of graan om de 8 aminozuren die nodig zijn om gezond te voltooien uw eiwitbehoefte in uw dieet te krijgen.

Voedingsmiddelen die groen zijn en bosrijke waaronder spinazie, sla en boerenkool hebben de neiging hoog in ijzer te zijn. Andere hoge ijzeren voedingsmiddelen bevatten gedroogd fruit en volle granen. Vruchten van alle soorten kan worden genoten door vegetariërs. Deze kunnen hoge niveaus van vitamine C. bieden

Specifieke Vegetarisme voedselbehoeften

Het maakt niet uit wat voor soort vegetarische je bent moet je overwegen voedingsmiddelen die bronnen van zink, eiwit, ijzer, calcium, riboflavine, vitamine D en B-12 dragen. Sommige van deze bronnen kunnen niet gemakkelijk worden verkregen afhankelijk van het type van vegetarische u.

Calcium bijvoorbeeld, is moeilijk verworven als u een Ovo-vegetariër die zuivelproducten niet verbruikt. Deze kunnen worden verkregen uit bronnen van hele granen en bladgroenten als gemengd in het dieet regelmatig. Dierlijke bronnen zijn de enige manier om vitamine B-12 te verkrijgen via uw dieet als je een semi-vegetariër die eet vlees, vis of gevogelte af en toe. Vitamine D is moeilijk te bezitten dan andere dierlijke producten voedingsmiddelen maar kan door het lichaam wanneer de huid wordt blootgesteld aan zonlicht lang genoeg.

Zelfs wanneer voedsel in uw vegetarisch dieet goed in balans zijn, kunt u nog steeds nodig hebt om bepaalde items aan te vullen. U kunt veel van deze supplementen in verrijkte granen, tofu, en vitamine pillen bij reformwinkels te vinden.