Soorten van Geneeskrachtige Planten

Soorten van Geneeskrachtige Planten

Planten zijn een belangrijk onderdeel van het menselijk leven om verschillende redenen. Planten absorberen koolstofdioxide en het produceren van de zuurstof die je inademt, maar planten zijn ook de bron van vele producten die mensen met gezondheidsproblemen elke dag te helpen. Sommige planten hebben geneeskrachtige eigenschappen in hun natuurlijke toestand en kan worden gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen. Vertrouwd te raken met enkele van de voorkomende geneeskrachtige planten die groeien om je heen kan helpen bij het vinden van alternatieve manieren om wat kleine kwaaltjes te behandelen.

Aloë Vera

Aloë vera is een bekende medicinale plant met vele voordelen voor de gezondheid. Deze groene, dikke-leaved plant bevat een natuurlijke zalf die bruikbaar zijn bij het behandelen van diverse huidaandoeningen is. Al generaties lang is de aloë vera plant wordt uitwendig gebruikt om wonden sneller te genezen en kalmeren brandwonden. Het kan worden gebruikt om te kalmeren en te genezen blaren, stoppen jeuk van insectenbeten en voetschimmel of andere schimmelinfecties. Het is ook nuttig voor verlichting van droge huid. Aloë vera kan ook worden ingenomen, maar vanwege de bittere smaak, commerciële brouwsels gebruikt. Inname van aloë kan de immuniteit stimuleren en heeft zelfs aangetoond belofte in het activeren van de witte bloedcellen en mogelijk hulp bij de behandeling van sommige vormen van kanker. Echter, je moet niet aloë vera gebruiken om jezelf te behandelen zonder eerst te praten met uw arts.

Goudsbloem

De heldere gele goudsbloem is een vrij landschap ornament, maar ook tussen de planten regelmatig door herbalists om een ​​verscheidenheid van aandoeningen te behandelen. De goudsbloem en producten van de plant werden oraal gebruikt maagklachten, maagzweren, menstruele cyclus problemen, ontstekingen en ooginfecties te behandelen volgens de MedicineNet website. De FDA heeft niet beoordeeld goudsbloem voor effectiviteit en veiligheid, dus is het best om een ​​arts te raadplegen alvorens goudsbloem of goudsbloem producten mondeling. Hoewel onwaarschijnlijk, kan goudsbloem een ​​allergische reactie veroorzaken bij sommige mensen. Als je goudsbloem en ervaring jeuk, zwelling, duizeligheid of kortademigheid neemt, moet u onmiddellijk contact opnemen met een arts.

Pepermunt

U denkt misschien dat het de beste ruikende medicinale planten in de natuur. Pepermunt is een veilige, doeltreffende en aangenaam aromatische geneesmiddel dat gebruikt kan worden in zijn natuurlijke vorm, en wordt ook gevonden in alles van snoepjes tot lotions vanwege de kalmerende effecten overhandigen. Pepermunt wordt vaak gebruikt om hoofdpijn, angst, depressie, misselijkheid, diarree, menstruele krampen en winderigheid behandelen, en het is vaak een ingrediënt in borst wrijft behandelen van congestie. Pepermunt is ook aangetoond dat bepaalde bacteriën en virussen te doden, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Het is zeer gebruikelijk in de behandeling van indigestie en prikkelbare darmsyndroom.

Echinacea

Echinacea is een paars-bloemblaadje bloeiende plant in de familie daisy, dat is uitgegroeid tot een populaire medicinale plant. Het is bekend dat virussen, bacteriën en schimmel infecties. Het wordt vaak genomen om af te wenden van de gewone verkoudheid of een vermindering van de duur van de verkoudheid of griep symptomen. Het is het beste oraal ingenomen vloeibare thee, maar de bladeren worden soms gedroogd en gemalen en in capsulevorm gebracht. Er is ook gebruikt voor maagkrampen, urineweginfecties en kan worden gebruikt als een zalf voor insectenbeten, brandwonden en schimmelinfecties.