Soorten Transition Lenzen

Soorten Transition Lenzen

In 1990, Transitions Optical begon met de productie brillen die kunnen aanpassen aan de lichtomstandigheden. In de zon, zou de lenzen donkerder zoals een zonnebril te worden. Binnenshuis, zouden ze lichter te lijken op gewone brillen. Dit was een enorme hulp voor iedereen die een bril droeg en wist dat de moeite van het te schakelen naar een zonnebril en dan hebben wazig zicht, of die regelmatig een bril gebruikt en werd het slachtoffer van verblinding van de zon en UV-stralen in en rond het oog.

Original Lenzen

Originele Transitions lenzen zijn ontworpen om de behoeften van de meeste brildragers voldoen. Ze passen zich snel aan binnen en buiten omstandigheden en bieden de meest uiteenlopende lens ontwerpen. De lens vrij blijft binnenshuis en 's nachts. Ze wordt iets donkerder bij weinig licht, zoals wanneer het bewolkt is, en word zeer donker in fel zonlicht. Zij bieden 100 procent UVA en UVB-bescherming en zijn verkrijgbaar in bruin of zwart lenzen.

XTRActive Lenzen

XTRActive lenzen het beste werken voor dragers die meer tijd buiten door te brengen dan binnenshuis of wilt u een lichte tint binnenshuis. De lenzen zijn donkerder buiten dan de originele lenzen, de donkerste alledaagse lenzen verkrijgbaar, en geven een matige tint achter een windscherm voor comfort tijdens het rijden. Ze blokkeren 100 procent van de UVA en UVB stralen en zijn beschikbaar voor de meeste frames.

SOLFX Zon Lenzen

SOLFX Zon lenzen zijn speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis. Regelmatige zonnebril behouden dezelfde tint bij elk soort licht, terwijl SOLFX lenzen lichter of donkerder in steeds aanpassen van zonlicht voorwaarden. SOLFX biedt een verscheidenheid van kleuren en tinten voor specifieke activiteiten in de buitenlucht en kan gecombineerd worden met vele monturen voor een aangepaste look. SOLFX lenzen zijn verkrijgbaar in receptplichtige en niet-receptplichtige varianten, blok 100 procent van de UVA en UVB stralen en zijn geoptimaliseerd voor golf, varen, fietsen, wandelen en nog veel meer.