Soorten & Styles van Back Braces

Soorten & Styles van Back Braces

Steun, stabiliteit en structuur van de rug worden back braces gebruikt om een ​​verscheidenheid van spinale omstandigheden en kwetsuren. Op basis van uw specifieke letsel of aandoening, zal uw arts een specifieke stijl van back brace voorschrijven. Van beugels gemaakt van hard plastic en metalen staven aan beugels gemaakt van rekbaar elastisch, hebben een uitgebreid aanbod van back braces ontwikkeld.

Stijve Brace

Typisch gemaakt van hard plastic, een starre beugel past strak tegen het lichaam, inwikkeling volledig rond de voorkant en achterkant. De bovenrand van de stijve rug brace wordt in het algemeen net onder de borsten, terwijl de onderrand valt net voorbij de heupen. Stoffen riemen wikkel rond de brace, vast aan het lichaam. Volgens Spine-Health.com, kan een goed passende rigide brace bijna 50 procent van de beweging van de wervelkolom te beperken. Dit type rugwarmer wordt vaak gebruikt om beschadigde / gebroken botten genezen na spinale artrodese en de wervelkolom te ondersteunen in gevallen van lage rugpijn en instabiliteit.

Corset Brace

Een korset terug brace ziet er enigszins vergelijkbaar met een vrouw kleding korset. Ze zijn voorzien van schouderbanden en lange banden die kant op de voorkant, achterkant of zijkant. Hoewel zij iets meer flexibiliteit dan vaste steunen, metaaldeeltjes langs de achterkant van het korset, die stijfheid en ondersteuning. Beknopte corset brace kan worden voor onderrug, terwijl een lange rugwarmer gewoonlijk wordt gebruikt voor problemen in de middelste rug.

Lumbosacrale Belt

Vergelijkbaar met een korset brace, de lumbosacrale band veters ook langs een zijde van de brace. In plaats wikkelen rond de torso, zitten ze lager op het lichaam. Betreft de buik, heupen en onderrug dergelijke rugsteun zorgt voor stabiliteit en ondersteuning aan de onderrug, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center.

Hyperextensie Brace

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, de hyperextensie rugwarmer wordt vaak gebruikt voor de behandeling "frontale compressiefracturen die zich rond de kruising van de thoracale en lumbale wervelkolom." Dit rugsteun heeft een stijf rechthoekig frame dat zit tegen de voorzijde van het lichaam uitoefenen van druk op de bovenste borstbeen en schaambeen. Een hard stuk verpakt ook rond de onderrug, druk uitoefenen op de tiende wervel in de thoracale wervelkolom (T-10). Deze driepunts druk bevordert de uitbreiding van de wervelkolom, die bijdragen tot juiste terugwinning.

Elastische Brace

Cure Back-Pain.org legt uit dat een elastische ondersteuning brace is geen orthese brace gebruikt om medische aandoeningen te behandelen. In plaats daarvan simpelweg steun en stabiliteit. De elastische rug brace zal de beweging van de rug, wat gunstig is tijdens het herstel van een rugblessure of rugoperatie beperken. Ze kunnen ook worden gebruikt om beweging te beperken en de juiste houding tijdens handenarbeid bevorderen.