Soorten Spinal Bretels

Soorten Spinal Bretels

Een ruggegraatssteun beperkt de mobiliteit van de wervelkolom. De conditie van de wervelkolom en de patiënt is het type en de grootte van de brace. De meeste beugels zijn tijdelijk, maar soms vereisen langdurig gebruik. Quadriplegics, bijvoorbeeld, moet de rigide structuur om rechtop te zitten. Sommigen gebruiken braces beheersen van pijn, schade te voorkomen en een genezing.

Stijve Bretels

Vaste beugels zijn hard en bewegingsvrijheid beperken door ten minste 50 procent. Ze hebben betrekking op de thoracale (borst) areaal dat met het heiligbeen (onderrug). Een patiënt kan een rigide brace om beweging te beperken na artrodese en helpen helen van botbreuken. Patiënten kunnen opstijgen rigide braces zijn ze niet actief.

Stijve beugels kan worden gebruikt om spinale corrigeren bij kinderen. Ze kunnen de braces dragen onder hun kleding. Sommige rigide braces zijn een nek apparaat bevestigd door verticale balken. Anderen concentreren op de lumbale wervelkolom en de limiet beweging van links naar rechts en een neutrale positie te behouden.

Korset en Jacket

Het korset brace past rond de romp en de grenzen buigen na fusie chirurgie. Banen die zwaar tillen nodig kan plaatsen druk op de wervelkolom. Het korset laat wat beweging, maar is een constante herinnering niet te proberen te buigen.

Jacks van hard plastic passen over de gehele torso. De jas beperkt elke beweging van het lichaam. Het doel is om het lichaam de druk gelijkmatig te verdelen.

Hyperextensie Brace

Hyperextensie braces druk uitoefenen op drie punten van het lichaam. Ze verdelen de druk op een thoracale en lumbale wervelkolom die is gewond uit een compressie fractuur. Het is driepunts stabilisatie brace. Elk punt bestaat uit een rechthoekige beklede metalen frame. Het eerste drukpunt wordt aan het sternum (borstbeen), terwijl het tweede punt wordt aan het schaambeen gebied. Een ander punt is gelegen aan de achterzijde van het tiende borstwervel, dat zich op de achter de navel.

Hoe Bretels Work

Braces beperken beweging om genezing te misvormingen corrigeren stimuleren. De brace isoleert de huid, het creëren van warmte en verlichting van de pijn. De druk op de buik kan de rugleuning.

Overweging

Een brace kan afhankelijkheid creëren op het apparaat voor ondersteuning. Zodra de patiënt is genezen, de volgende stap is om mobiel te worden. Gebruik van een brace lange termijn beïnvloeden spiertonus van het gebrek aan lichaamsbeweging. De patiënt kan een therapieprogramma om de spieren versterking nodig.