Soorten Skin Doctors

Soorten Skin Doctors

Artsen die gespecialiseerd zijn in de zorg van de huid studie dermatologie. Volgens de Amerikaanse Skin Association, "meer dan 100 miljoen Amerikanen --- 1/3 van de bevolking van de natie --- lijden aan huidkanker, ziekten en aandoeningen die te vaak leiden tot pijn, verminking, invaliditeit en verlies van het leven. Huidproblemen gevolgen hebben voor mensen van alle leeftijden, rassen en economische achtergronden, en jaarlijks kosten de Verenigde Staten alleen al $ 39000000000. " Dermatologen moeten hun medische graad te voltooien, ofwel een MD of DO, een stage en een driejarige residentie volledig gekwalificeerd te worden.

Dermatoloog

De American Academy of Dermatology definieert een dermatoloog als een arts die gespecialiseerd is en in hoge mate traint bij de behandeling van huidproblemen en het behoud van een gezonde huid. Dermatologen omgaan met acne en adolescent huid, rosacea, cosmeceuticals, haaruitval, effect hormonen op de huid, laser ontharing, lip en mondverzorging, liposuctie, rijpere huid, nagels, psoriasis, huidverzorging tijdens de zwangerschap, gevoelige huid, tatoeages en piercings, en de effecten van tropische reizen.

Chirurgische Dermatoloog

Er zijn beurzen voor dermatologen voor certificering voor chirurgische ingrepen aangeboden. Dermatologen die dit programma te voltooien zijn gekwalificeerd om cosmetische of cosmetisch chirurgische ingreep uit te voeren, zoals Botox.

Dermatopathologist

Een dermatopathologist richt zich op de diagnostiek van huidziekten. Pathologen en dermatologen in aanmerking gecertificeerd te worden; het verschil in opleiding is dat gecertificeerde dermatologen chirurgische pathologie moet onderzoeken.

Immunodermatologist

Immunodermatology bestudeert de huid in het gebied van immuniteit en ziekte, als onderdeel van de uitgebreide gezondheid van een individu. Volgens de Universiteit van Utah, "Immunodermatology testen is essentieel om de juiste diagnose en behandeling van bepaalde huidaandoeningen, wat intestinale ziekten en allergische aandoeningen."