Soorten Private Health Insurance

Soorten Private Health Insurance

Particuliere ziektekostenverzekering wordt geleverd door een particuliere ziektekostenverzekering organisatie, hetzij individueel, hetzij door middel van een werkgever. Terwijl sommige bedrijven bieden werknemers slechts één plan voor de gezondheid, anderen bieden veel verschillende soorten verzekeringen. Je zou kunnen overwegen een aantal verschillen tussen die plannen die van invloed kunnen zijn welke keuze je maakt.

Fee-for-service

Dit type van de ziektekostenverzekering wordt gebruikt om de norm in alle ziektekostenverzekering plannen zijn, volgens de QuickQuote website. U kunt kiezen voor de artsen, ziekenhuizen en andere zorgverleners die u wilt, met inbegrip van specialisten, al kunt u toestemming voor een bezoek aan de eerste hulp nodig hebben. Dit type van plan behelst de meest out-of-pocket kosten met een hoog eigen risico moet u voldoen voordat de verzekeringsmaatschappij begint betalen. Je zou kunnen hebben om het gehele bedrag up-front te betalen en dan krijg vergoed door de verzekeringsmaatschappij. Sommige fee-for-service plannen hebben geen betrekking op preventieve zorg, en premies hebben de neiging om hoger in het algemeen.

Health Maintenance Organization (HMO)

Zorgorganisaties zijn het tegenovergestelde van de fee-for-service plannen in termen van flexibiliteit, en ze hebben de neiging het minst duur te zijn. Het plan heeft meestal een lage of onbestaande remgeld met weinig papierwerk en lage premies. De HMO vereist dat je ziet artsen in de HMO netwerk en krijgen een verwijzing van uw huisarts naar een specialist. U moet ook speling te krijgen voor een bezoek aan een meldkamer. Je zult weinig ontvangen geen dekking als u een arts te bezoeken buiten het netwerk, zegt QuickQuote.

Preferred Provider Organization (PPO)

Een PPO regelt lagere kosten met een netwerk van zorgverleners, die u een lagere co-pay geeft wanneer je verblijf binnen dat netwerk. OEP's laten u kiezen voor een specialist, zolang het is een in het voorkeursnetwerk. Er zijn extra kosten als je naar buiten het netwerk, en je zou kunnen hebben om de volledige rekening te betalen en vervolgens voorleggen aan de verzekeringsmaatschappij voor vergoeding. Een PPO is enigszins als een combinatie van een fee-for-service plan en een HMO, volgens de Zorgverzekeringswet Guide op de ForeignBorn.com website.

Point-of-Service (POS)

Een POS is vergelijkbaar met een PPO, al is uw huisarts u moet verwijzen naar specialisten, zoals bij een HMO, voor u om de volledige of bijna volledige dekking te krijgen. Als je kiest voor een specialist buiten het netwerk, dan heb je meer papierwerk en hogere kosten geconfronteerd. POS plannen dekken meestal meer preventieve zorg, verbetering van de gezondheid programma's en kortingen op de gezondheid van de clubs dan de andere plannen.