Soorten Medicare Plannen

Medicare is een Amerikaanse federale programma dat voorziet in aanmerking komende personen met zorgtoeslag te helpen de kosten van hun medische zorg te verminderen. Om te kwalificeren, moet een kandidaat minstens 65 jaar oud zijn; indien de aanvrager jonger is, moet hij een geaccepteerde handicap of medische aandoening hebben, zoals geavanceerde nierziekte die een transplantatie of dialyse nodig. Mensen die toegelaten tot het programma dan toegang tot vier soorten Medicare plannen, die kunnen worden gecombineerd voor maximale prestaties.

Originele Medicare Plan

The Original Medicare Plan is een twee-delige verzekering programma zeer vergelijkbaar met die van een co-assurantie plan. Deelnemers kunnen ontvangen medische diensten van alle beschikbare medische professional of faciliteit die Medicare accepteert. In ruil voor deze vrijheid, moet de patiënt een eigen risico, alsmede de eventuele extra kosten te betalen na Medicare omvat een vooraf goedgekeurde bedrag.

Medicare Health Plans

Medicare Health Plans, of Medicare Advantage plannen, onder meer verschillende programma's worden aangeboden door onafhankelijke bedrijven nog door Medicare goedgekeurd. Zij omvatten een aantal Health Maintenance Organizations (HMO), Medicare Medische Spaarrekening Plans (MSA), Preferred Provider Organisaties (OEP), en privé-fee-for-service Plans (PFFSs), in aanvulling op andere programma's.

De belangrijkste kenmerken van de Medicare Advantage Plannen zijn dat ze vaak voorzien van een breder scala van voordelen, zoals dekking voor geneesmiddelen op recept. Ze kunnen variëren in prijs, premie en het bedrag van de medische dekking. Ze vereisen soms de Medicare deelnemer door een specialist om hen te worden verwezen; en ze hebben vaak uniek netwerk eisen, zoals beperking van de beschikbare artsen en zorginstellingen voor het ontvangen van diensten.

Medicare Prescription Drug Plans

Medicare Prescription Drug plannen voorzien in de dekking voor de kosten van de voorschriften die resulteert in lagere prijzen bij de apotheek na inschrijving. De plannen worden geleverd door zowel de verzekerings- en private bedrijven vooraf goedgekeurd door Medicare, en ze vergen doorgaans eigen risico, eigen bijdragen en co-assurantie. Bejaarden deelnemers kunnen de recept plan naast de oorspronkelijke Medicare plan of andere medische dekking.

Medigap Beleid

Medigap beleid, ook wel Medicare Supplement Insurance, zijn vormen van verzekering door particuliere bedrijven geleverd om te helpen Medicare deelnemers verwerven dekking die niet door andere programma's, zoals de originele Medicare Plan, in ruil voor een maandelijkse premie. Medicare ontvangers die een Medicare Advantage Plan niet ook een Medigap beleid nodig, echter.

Overwegingen

Beslissen over de juiste combinatie van Medicare plannen kan ontmoedigend lijken, omdat Medicare deelnemers krijgen volledige vrijheid om te kiezen wat het beste werkt voor hen op basis van hun inkomen, medische aandoeningen, gezondheidszorg aangewezen en recept provider, en de huidige medicijnen voorgeschreven. Nog een voordeel van het systeem is dat elk jaar Medicare ontvangers mogen een andere combinatie van programma kiezen als ze willen.