Soorten Herbology

Soorten Herbology

Herbology impliceert het nemen van kruiden en ze te combineren in geneeskrachtige kruiden om te genezen of te verlichten een kwaal. Zolang de mens is, zijn planten gebruikt om medicijnen te maken. Het woord "kruid" is een afleiding van 'herbe' en het Latijnse woord "herba." Vandaag is de term "kruid" geeft een deel van een plant gebruikt voor de geneeskunde, en was oorspronkelijk alleen van toepassing op niet-houtige planten.

Chinese Kruidenkunde

Chinese kruidengeneeskunde is een combinatie van experimenten en onderzoek dateert uit Shen Nong, een stamhoofd in China, die langs de Gele Rivier Plateau rond 2700 leefde voor Christus schreef hij de klassieker van Materia Medica, een boek over de traditionele Chinese kruidengeneeskunde, die nog steeds wordt gebruikt vandaag.

Chinese kruidengeneeskunde is de praktijk van het combineren van de kruidengeneeskunde met acupunctuur behandelingen om het lichaam te genezen, en behandelt de hele persoon, niet alleen de ziekte of symptomen. Herbal formules zijn geïndividualiseerd, en geen twee mensen zullen hetzelfde kruidengeneeskunde behandelingen ontvangen.

Native American Herbology

Al meer dan 40.000 jaar, hebben de indianen medicinale genezing met behulp van de planten en dieren die ze gevonden om hen heen beoefend. Dit type herbology mettertijd als verschillende stammen kwam in contact met elkaar. De elementen van de Native American genezing varieert van stam tot stam. Healing is uitgevoerd door een medicijn man of vrouw. Hun kennis werd niet opgeschreven, maar doorgegeven van de oudsten in de orale traditie.

De overtuigingen van Indiaanse geneeskunde zijn gebaseerd op de heelheid en balans van een persoon, fysiek, emotioneel en spiritueel. Ziekten kunnen worden veroorzaakt door interne gedachten, zoals negatief denken, en externe oorzaken, zoals milieu, onzuivere lucht en voedsel. Het doel van de genezer is om de balans te herstellen.

Westerse Herbology

Westerse kruidengeneeskunde is een mix van kennis van de Grieken, Egyptenaren, en andere Europeanen door de eeuwen heen. De De Materia Medica, geschreven door Dioscorides in de eerste eeuw na Christus, wordt beschouwd als de meest invloedrijke boek over de westerse kruidengeneeskunde. Dit type van Kruidenkunde combineert Europese en Indiaanse kruiden te behandelen en te voorkomen ziekte. Westerse kruidengeneeskunde categoriseren kruidenpreparaten op basis van kenmerken als hun kracht, werking en samenstelling.

Ayurvedische Herbology

Dit type van de kruidengeneeskunde behandelt het lichaam, geest en ziel, waardoor de gezondheid van alle drie. Het woord "Ayurveda" in het Sanskriet, vertaalt naar "kennis van het leven." De basis van de ayurvedische kruidengeneeskunde gelooft in het behoud van een evenwicht tussen een gezonde voeding, genoeg beweging, het gebruik van kruiden en spirituele vervulling. Ayurvedische herbology bases van het concept van healing op het houden van een balans van de drie dosha's die Vata die het zenuwstelsel zijn, Pitta is de spijsvertering en Kapha is het lymfesysteem. De dosha's zijn gelijk aan de westerse concepten van energie├źn. Ayurvedische geneeskunde behandelt het lichaam en geest samen.

Europese Herbology

De basis van dit soort kruidengeneeskunde is het traditionele gebruik van Europese kruiden om het lichaam helpen zichzelf te genezen. Europese herbology wordt ook wel Europese kruidengeneeskunde, en werd oorspronkelijk beoefend op basis van een systeem van energie waarvan de wortels begon in de vroege Griekse en Romeinse geneeskunde. De behandeling van kwalen wordt uitgevoerd door het mengen kruiden met alle delen van een installatie voor een specifiek doel.