Soorten Herbal Detox

Herbal detox programma's gebruiken thee en kruiden-supplementen te bevorderen verbetering van de gezondheid en het welzijn. Terwijl kruiden detox-programma's zijn niet de enige manier om je lichaam te ontgiften, ze zijn populair voor de vele voordelen voor de gezondheid kruiden bieden. Chinese geneeskunde heeft veel van dezelfde kruiden gebruikt voor eeuwen om kwalen nu gebruikt in kruiden detoxes genezen.

Doel van Detox

Een detox is ontworpen om je lichaam vrijkomen toxines opgeslagen in vetcellen die niet eerder zijn gemetaboliseerd helpen, de leverfunctie te verbeteren en de opname van voedingsstoffen te verhogen in het spijsverteringskanaal. Door het verwijderen van toxinen, kunt u uw gezondheid te verbeteren en ziekte frequentie verminderen. Energie verbetert en de opname van voedingsstoffen toeneemt. Als gevolg van uw mentale scherpte en emotionele stabiliteit te verbeteren. Verschillende kruiden helpen reinigen verschillende lichaamsfuncties.

Waarom Kruiden

Een van de belangrijkste redenen om kruiden gebruiken in een detox is het organische verbindingen gemakkelijk verteerd en geabsorbeerd door het lichaam. Daarnaast zijn verschillende kruiden in handen van verschillende helende eigenschappen en kunnen specifieke delen van het lichaam, die kunnen helpen bij het verbeteren van de spijsvertering, afvalverwerking en de absorptie van mineralen richten. Biologisch geteelde kruiden verminderen het verbruik van pesticiden. U kunt kruidenthee en supplementen te kopen of maak je eigen.

Kruidenthee

Kamille is effectief in het rustgevende uw spijsvertering, hulp in absorptie. Gember en rozemarijn helpen met circulatie. Geelwortel, mariadistel en groene thee zijn uitstekend lever kruiden die de leverfunctie en de afscheiding van gal te bevorderen. Diureticum thee helpen de nierfunctie, de meest voorkomende zijn zoethout, sandelhout, peterselie en kaneel.

U kunt cayennepeper toevoegen aan thee te helpen verhogen van de circulatie en verwijdert slijm uit je lichaam. Dit versnelt de tijd om giftige stoffen die zijn opgenomen in het slijm bij het loslaten te elimineren.

Bij het maken van uw eigen thee, gebruik van onbewerkte honing als je een zoetstof nodig. Zorg ervoor dat de kruiden zijn goed gedroogd, en steile ze gedurende 3 minuten.

Herbal supplementen

U kunt kruiden-supplementen te vinden door middel van een Chinese kruidendokter, online of via reformwinkels. De meeste supplementen komen in een capsule vorm. Aangezien er geen FDA-voorschriften op kruiden-supplementen, zorg ervoor dat de kruiden worden gekweekt en vrij van pesticiden en chemicaliën verwerkt. Chinese kruidendokters creëren vaak een supplement dat specifiek is voor uw behoeften.

Aanvullende kruiden gebruikt in Detoxing

Koriander, komijn en kurkuma zijn van oudsher gebruikt om te helpen bij een gezonde spijsvertering. Lijnzaad, senna en psyllium zijn bekend laxeermiddelen en kan u helpen te ontgiften als de detox is het creëren van een onregelmatige stoelgang. Je zou de voorkeur om ze te nemen als een aanvulling in plaats van thee of gewoon het gebruik van de kruiden voor kruiden.

De verwachtingen van een Detox

Denk niet aan je detox als een one-time fix. Als u op zoek om de toxines uit je lichaam en gewichtsverlies te verwijderen is een bijproduct, dan zul je erg blij met de resultaten van een detox zijn. Als u op zoek bent naar een snelle manier om gewicht te verliezen, moet je te heroverwegen. Ja, je zal waarschijnlijk werpen overtollige kilo's, maar het doen van een detox in plaats van veranderingen in levensstijl is een slechte keuze. Praat met uw arts over een programma dat het beste past bij uw doelstellingen op lange termijn.