Soorten Health Screenings

Iedereen die periodieke gezondheidsonderzoeken ontvangt kan zijn dieet, lichaamsbeweging programma en levensstijl te veel problemen te keren aan te passen. Bloed werk is een veel voorkomende vorm van gezondheid screening, maar er zijn ook röntgenfoto's, body scans, bekken screenings, botdichtheid testen en lever testen, onder anderen. Basic bloed werk is het uitgangspunt, maar de geschiedenis en lichamelijke klachten van een patiënt kan andere screenings prompt.

Basic Health Screening

Basic screenings omvatten een totaal cholesterol lezen, bloedglucose en bloeddruk lezingen, en het gewicht en hoogtemetingen. Deze informatie geeft een goed overzicht van de algemene gezondheid. Elke arts zal ook visueel een patiënt te beoordelen en vragen te stellen om te beslissen of aanvullende tests kunnen worden meegedeeld.

Intermediate Screening Pakket

Een tussenliggende screening bevat alles in een eenvoudige screening, maar omvat HDL de patiënt of "goede" cholesterol en onthult haar coronaire risicoverhouding. Een hoge waarde betekent bescherming tegen een hartaanval en een lage waarde betekent meer risico. Een tussentijdse screening is geïndiceerd voor elke persoon die is uiteraard overgewicht, onder grote psychische stress, of een roker.

Geavanceerde Health Screening

Deze screening omvat informatie voor een eenvoudige screening, maar omvat metingen van HDL-cholesterol, LDL of "slechte" cholesterol en triglyceriden. LDL kan langzaam opbouwen in de binnenwanden van de bloedvaten die het hart en de hersenen voeden. Met andere stoffen, kan plaque in de arteriële wanden vormen. Triglyceriden zijn een vorm van vet in het lichaam. Hoge niveaus aangeven dreigende of bestaande diabetes en / of hart- en vaatziekten.

Extra Vertoningen

Andere screenings kunnen worden toegevoegd aan een basis screening of alleen uitgevoerd. Individuele bloed panelen of medische beoordelingen zijn beschikbaar voor een aantal zaken, waaronder de lever en vaatziekten, diabetes, prostaat afwijkingen, botdichtheid, pulmonale (long) functie, basisvisie of gehoorproblemen, huidkanker en de nodige vaccinaties. Patiënten moeten eventuele problemen die zij denken te rechtvaardigen verdere screenings vermelden.

Leeftijdsgebonden Vertoningen

Iedereen ouder dan 50 jaar moet een grondige colon gezondheid screening. Mannetjes moeten een screening voor prostaatkanker hebben. Oudere vrouwen moeten screenings voor borstkanker en kanker van de vrouwelijke geslachtsorganen hebben. Extra follow up screenings voor colon, borst en bekken gezondheid moet jaarlijks worden gespreid, halfjaarlijks of wanneer een arts beslist. Familiegeschiedenis of andere factoren kunnen specifieke screenings voor individuen of vaker screenings geven.

Persoonlijke Accountability

Geen enkele patiënt moet vertrouwen op de kalender om screenings te plannen. Iedereen moet bewaken haar eigen lichaam te blijven bewust van pijn op de borst, ademhalingsproblemen, gewrichtsproblemen, of veranderingen in de darm of blaas gewoonten. Wachten op een regelmatig geplande afspraak kan problemen verergeren of toestaan ​​levensbedreigende problemen te intensiveren.