Soorten Health Insurance Plans in de Filippijnen

Soorten Health Insurance Plans in de Filippijnen

Zorgorganisaties (Health Maintenance Organizations) worden vaak gebruikt door Filippino's voor hun gezondheid-zorg nodig heeft. In tegenstelling tot in de VS, waar er ook de optie PPO (Preferred Provider Organization), de primaire set-up in de Filippijnen gaat managed care door zorgorganisaties, de overheid ziektekostenverzekering arm genoemd PhilHealth (Philippine Health Insurance Corporation) en de particuliere ziektekostenverzekering te vullen de dekking.

PhilHealth

PhilHealth is een overheidsbedrijf waarborging van duurzame, betaalbare en progressieve verzekering voor Filippino's gezondheid. Alle regelmatig werkzaam Filippino's hebben PhilHealth rekeningen vooral omdat de wet vereist dat alle werkgevers om deel te betalen van de maandelijkse bijdragen van hun werknemers te PhilHealth.

Als een National Health Insurance Program, PhilHealth zorgt kortingen voor membersâ € ™ ziekenhuiskosten in elke geaccrediteerde ziekenhuizen overal in de Filippijnen. Soorten PhilHealth lidmaatschap omvat: tewerkgesteld lidmaatschap, individueel betalend lidmaatschap (door vrijwillig lid volgestort) en levenslange lidmaatschap (het betalen van een forfaitair bedrag tot levenslange lidmaatschap te dekken).

Private Health Plans

Freelance en zelfstandigen Filippino gebruiken individuele ziektekostenverzekering en HMO plannen. Deze dekking wordt volledig betaald door een persoon die wil worden gedekt. Familie plannen zijn ook beschikbaar voor freelance en zelfstandigen die willen familieleden in de dekking te nemen.

In de Filippijnen, de werkgever gesponsorde groep plannen komen meestal als een gratis plan naar het lid als de werkgever betaalt het plan van haar medewerkers. Terwijl sommige bedrijven bieden ook gratis familie plannen om de employeesâ € ™ familie te dekken, vereisen de meeste bedrijven die onder medewerkers om extra vergoeding te betalen aan hun familieleden in hun plannen.

International en Expatriate

Internationale ziektekostenverzekering plannen beschermen individuen en hun families in het buitenland. Een dergelijk type van verzekering dekt doorgaans één tot 12 maanden en zijn over het algemeen verlengd. Er zijn anderen die direct dekking kan bieden voor maximaal 36 maanden. De meeste verzekeringen bieden twee soorten van de dekking: wereldwijd en wereldwijd met uitzondering van de VS Dit is het gevolg van de hogere kosten van medische kosten in de VS in vergelijking met andere delen van de wereld. Er zijn zorgverzekeringen bieden dekking voor slechts hospitalisatie en die het aanbieden van extra dekking voor preventieve diensten en ambulante zorg. Expatriate verzekeringen voor buitenlanders tijdelijk of permanent in de Filipijnen wonen zijn ook beschikbaar.

Bedrijven die internationale gezondheid en expat verzekering bieden pakketten voor individuele, familie en de groep plannen. Meest ook bieden op maat gemaakte dekking en premiekortingen voor familie en de groep plannen.