Soorten Hand Tremors

Een tremor wordt gedefinieerd als een onwillekeurige verplaatsing van een deel van het lichaam dat een schudbeweging veroorzaakt. Tremors vaak het duidelijkst in de hand, omdat de hand gewoonlijk een gebied van zeer nauwkeurige en gecontroleerde acties. Trillingen kunnen vaak worden vastgesteld door het onderzoeken van de snelheid en de omvang van de tremor, en door te kijken naar wat werkomstandigheden leiden tot de tremor slechter of beter.

Rusten Tremors

Een rustende tremor is een soort tremor die optreedt wanneer het lichaamsdeel dat wordt schudden in rust is. Dit betekent dat elke soort activiteit het aangetaste deel van het lichaam zal de tremor weggaat. Dus, als je een rustplaats handtremor, wanneer je te bereiken voor iets, de tremor verdwijnt. Rustende trillingen kan gebeuren wanneer zenuwcellen aan de basis van de hersenen beschadigd, net zoals bij de ziekte van Parkinson of een antipsychotica.

Intentie Tremors

Intentie tremoren manifest wanneer de getroffen persoon is ofwel het maken van een "doelgerichte beweging" (zoals flicking een schakelaar of het indrukken van een knop) of wanneer ze streven naar een doel (het proberen om een ​​glas water te pakken, bijvoorbeeld). Deze types van tremoren kan ertoe leiden dat mensen dingen die ze bereiken voor missen. Hand bedoeling trillingen zijn meestal het gevolg van beschadiging van het cerebellum, hetzij door multiple sclerose, beroertes of hersenbeschadiging verband met alcoholisme.

Houdingstremor

Een posturale tremor treedt op wanneer een onderdeel op zijn plaats tegen de zwaartekracht. Bijvoorbeeld, als je je hand uit te houden voor je en vind je het schudden, maar niet wanneer het wordt ondersteund vanuit de pols, dat zou een houdings handtremor zijn. Deze trillingen kunnen door een toxine in de hersenen, hyperthyroïdie, of onthouding van alcohol gebruikt.

Essentiële tremor

Een essentiële tremor is die zich manifesteert geleidelijk, zonder bekende oorzaak. Sommige soorten essentiële trillende handen zijn erfelijk. Deze trillende handen kan krijgen geleidelijk aan erger, maar wijzen niet op een ernstige aandoening, maar ze kan frustrerend zijn. In het algemeen zullen deze trillingen beter wanneer de hand in rust en zal duidelijk worden als de hand wordt gehouden in een positie die is ongemakkelijk.

Asterixis

Asterixis is een aandoening die van invloed kan zijn handen en wordt vaak verkeerd gediagnosticeerd als een tremor. In asterixis, een groep van spieren die plotseling worden gecontracteerd slap en blijven op die manier voor een paar seconden. Asterixis van invloed op de hand en kan ertoe leiden dat de hand plotseling hangen en zijn niet reageren voor vele seconden.