Soorten Geneeskrachtige Planten

Soorten Geneeskrachtige Planten

Vóór de komst van de moderne geneeskunde, lokale planten met medicinale eigenschappen diende vaak als de meest krachtige middelen in het repertoire van een traditionele genezer. Inheemse mensen over de hele wereld nog steeds gebruik maken van planten als een integraal onderdeel van hun helende praktijken. De farmacologie industrie aangepast vele geneeskrachtige planten gebruikt in de traditionele genezing moderne medicijnen te creëren. Onderzoekers hebben geen onderzoek gedaan naar de aan het gebruik van de meest geneeskrachtige planten vorderingen, en het wordt aanbevolen dat personen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp te overleggen met een arts voordat u een aandoening of symptoom te behandelen.

Geneeskrachtige Planten voor Aandoeningen van de ademhalingswegen

Geneeskrachtige planten die respiratoire aandoeningen te behandelen kan astma te pakken, hoesten, infecties van de luchtwegen en andere ademhalingsproblemen klachten. Sommige planten kunnen fungeren als bronchodilatoren, waardoor de luchtstroom naar en uit de longen, terwijl anderen kalmeren irritaties van een droge, krassend keel.

Hoesten, een veel voorkomend symptoom van vele aandoeningen van de luchtwegen, kunnen worden verzacht door inname van de schors en bladeren van de berg appelboom of de bladeren van de zoete aardappel plant.

Tropaeolum majus, algemeen bekend als Oost-Indische kers, inclusief eetbare bloemen en bladeren van oudsher gebruikt om infecties van de luchtwegen te behandelen. Micmac Indianen dronken melk met duizendblad om infectie van de luchtwegen te behandelen.

Geneeskrachtige Planten voor Digestive Kwalen

Een andere groep van geneeskrachtige planten kunnen worden gebruikt om de symptomen te verlichten en corrigeer de oorzaken van verschillende digestieve aandoeningen. De schors van de Manilkara zapota, ook wel bekend als Sapodilla boom, en de bladeren en bloemen van de hanekam kan diarree te verlichten, terwijl andere planten zoals de tamarinde kan functioneren als een laxeermiddel. De voorbereidingen van de bladeren van de laurier plant kan bovenste spijsverteringskanaal aandoeningen en gemberwortel kan gevoelens van misselijkheid verminderen.

Geneeskrachtige Planten voor huidaandoeningen

Als de grootste en meest uitwendige orgaan van het lichaam, kan de huid last hebben van verschillende klachten - door snijden, beten, brandwonden en andere wonden en verschillende ziekten. Veel planten behandeling van de verschillende symptomen door de huid. De schors en wortels van de curry boom kan worden gebruikt bij de behandeling giftige beten en andere huiduitslag. Goudsbloem kan helpen brandwonden en wonden te helen, in aanvulling op de behandeling van schimmelinfecties, zoals voet of ringworm atleet.

Pijnstillende Planten

Een studie gepubliceerd in het Journal of Ethnopharmacology in 2006 bleek dat het kernhout van de Australische rode ceder, wetenschappelijk bekend als Toona ciliata, vermindert de pijn. Deze subtropische boom produceert eetbare bladeren, verbruikt als groenten in sommige Aziatische landen, en een schors traditioneel lokaal gebruikt om dysenterie te behandelen en om wonden te helen.

Gemeenschappen over de hele wereld vertrouwen op de honderden, zo niet duizenden planten met pijnstillende eigenschappen. De Australische Nieuwe gewassen nieuwsbrief maakte een vluchtige onderzoek van pijnstillende fabrieken in Australië en vond 50 verschillende soorten regionaal gebruikt. Elke plant die zijn eigen bereidingswijze en dosering.

Geneeskrachtige Planten voor Slapeloosheid

Net als thee gemaakt van bepaalde bladeren of planten kunnen maken van de thee drinker voelt alert, thee gemaakt van verschillende andere planten kan slapeloosheid te verlichten door het verhogen van de gevoelens van rust en ontspanning. Hedendaagse en traditionele thee liefhebbers drinken vaak kamille thee in de avond om slaapstoornissen te behandelen. De bladeren en stengels van de Piper methysticum, en de wortels en zaden van de lotus bloem kan ook slapeloosheid te verlichten.