Soorten gehoorbescherming

Volgens GlobalSpec, is gehoorbescherming nodig is wanneer een persoon zich in een werk- of recreatieve omgeving die hen blootstelt aan een niveau dat 85 decibel overschrijden klinken. De meest voorkomende van scripties omgevingen zijn de bouw en techniek sites, jacht arena's en raceauto tracks. Volgens het gehoorverlies Association of America (HLAA), 17 procent van de Amerikaanse volwassenen hebben een zekere mate van gehoorverlies. Gehoorbescherming is ook beschikbaar voor alles, van concerten tot indoor jagen.

Oordoppen

Oordoppen past rechtstreeks in de gehoorgang om geluid te blokkeren en lijken enigszins onzichtbaar voor het blote oog. Ze komen in verschillende vormen en maten, of ze te kneden tot de grootte en de vorm van het oor. Gemiddeld oordopjes verminderen ruis 15 tot 30 decibel. Opties omvatten pluggen, die zijn gemaakt van schuim en matrijs maat elke individuele oor en vorm of voorgevormde stekkers, die zijn gemaakt van silicone, plastic of rubber, en die komen in verschillende afmetingen. Knop stekkers nog toestaan ​​om alles om je heen hoort, maar in een lager volume. Poreuze stoppen zijn gemaakt van poreus schuim en bieden het hoogste niveau van bescherming tegen geluidshinder, terwijl het regelen van de luchtstroom en de druk release in het oor, ook.

Oorbeschermers

Oorbeschermers volledig bedekken de uitwendige oren, en ze zijn bekleed met akoestisch schuim, teneinde 15 tot 30 decibel van het geluid te blokkeren. Hoe strakker en steviger ze passen, hoe beter ze zullen werken voor het blokkeren van geluid. Volgens het Nationaal Instituut voor Veiligheid en Gezondheid (NIOSH), kunnen mensen met een bril of baard moeite om de afdichting rond de oorbeschermers goed beveiligd hebben. Mensen ook zou kunnen vinden de oorbeschermers warm en zwaar, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden. In koude weersomstandigheden kan oorbeschermers houden ook de oren warm.

Elektronische Gehoorbescherming

Elektronische gehoorbescherming maakt lawaai steeds is geregeld, afhankelijk van de intensiteit van het geluid. Deze systemen worden gebruikt in omgevingen waar plotselinge, onveilige geluiden duidelijk geworden. Elektronische beveiliging apparaten kijken net als een set van oorbeschermers, maar verminderen ze horen 19-31 decibel.

Sommige elektronische systemen zullen elektronisch schakel alle geluid van het bereiken van uw oor wanneer ze ontdekken een geluid te hard of onveilig voor het menselijk oor. Nadat het geluid gaat, zullen ze weer naar een gewone zitting mode. Andere systemen slechts de onveilige geluid tot een veilig niveau te verminderen, terwijl nog steeds zodat u de geluiden om je heen hoort.

Canal Caps

Canal caps erg lijken oordopjes, maar zijn verbonden door een kunststof of metalen band. Deze apparaten dop van het kanaal opening. Deze worden gebruikt in minder ernstige situaties, en volgens de Environmental Health & Safety Committee van de North Carolina State University, worden niet aanbevolen bij gebruik rond gevaarlijk hoge geluidsniveaus. Voor het gemak worden ze bevestigd door een band en kunt u gemakkelijk even uit en rusten ze over je schouders wanneer het geluidsniveau zijn veilig.

Het kiezen van een type

Uw keuze van gehoorbescherming moet uw situatie, uw financiële mogelijkheden en de vorm en grootte van uw oor passen. De elektronische beschermers zijn de duurste, de oorbeschermers zijn de meest voor de hand liggende, de oordopjes nemen de meeste trial-and-errors om een ​​geschikte maat te vinden, en de oordopjes zorgen voor de minste hoeveelheid bescherming. Als uw situatie bestaat uit vaak communiceren tussen harde geluiden, kiezen voor een apparaat dat u gemakkelijk kunt optillen of opstijgen.

Het kiezen van een maat

Om ervoor te zorgen dat uw oor bescherming is goed en stevig en kleinbedrijf, test uw keuze van gehoorbescherming voor gebruik in gevaarlijke rumoerige situaties. Als je elke buitenlucht voelt het bereiken van uw oor, wordt de afdichting niet goed beveiligd en zal toestaan ​​lawaai en puin aan te gaan. Zorg ervoor dat het apparaat is zo goed beveiligd als mogelijk, maar niet te strak, of het kan je oor beschadigen.