Soorten Feeding Pompen

Soorten Feeding Pompen

Keuze van een moeder om borstvoeding te geven vereist een 24-uur, zeven dagen per week inzet. Een borstvoeding pomp biedt de flexibiliteit om deze verbintenis. Het laat de moeder af te zien terwijl ze haar baby op formule als de baby heeft moeite met de verpleging, kan geen verpleegster in het geheel of als de moeder wil weer aan het werk. Borstvoeding pompen zijn er in verschillende soorten.

Manual Breast Feeding Pompen

Als u alleen wilt gebruiken een borst pomp een paar keer per week, kunt u een handmatige borstpomp gebruiken, omdat zij minder duur zijn dan andere soorten nog steeds effectief. Er zijn drie types van manuele borstvoeding pompen.

De squeeze handle borstkolf vereist het gebruik van slechts één hand. U maakt zuigkracht door het handmatig knijpen in een handgreep. Hoewel deze pomp is efficiënt, draagbaar en makkelijk schoon te maken, kan langdurig gebruik afmatten de hand of pols.

De cilinder borstpomp bestaat uit een binnenste en buitenste cilinder. Zuigkracht wordt gemaakt wanneer de buitenste cilinder wordt weggetrokken van de binnencilinder. De melk verzamelt vervolgens in de buitenste cilinder. Transporteerbaar en eenvoudig te bedienen, deze pomp doet moet u beide handen te gebruiken en kan vermoeidheid in die ledematen veroorzaken.

Het pedaal borstpomp creëert zuigkracht door het pompen van een voetpedaal. Hierdoor kunnen beide handen vrij blijven.

Battery Operated Borstvoeding Pompen

Werkt op batterijen borstvoeding pompen veroorzaken geen vermoeidheid van de hand zoals de meeste manuele modellen van borstkolven. Deze borstkolven bieden verstelbare zuigkracht niveaus voor uw comfort, zuig ontgrendeltoetsen dat een zogende baby en een keuze van de cycli als u besluit dat u wilt meer melk af te kolven imiteren. Sommige van deze borstkolven voorzien adapters, maar de meeste vereisen AA batterijen moeten worden vervangen. Deze machines hebben ook de neiging luidruchtig en hun motoren kunnen slijten.

Elektrische Borstvoeding Pompen

Terwijl de duurste van borstkolven, elektrische borstvoeding pompen zijn ook het meest bedreven in het verzamelen van melk. U vindt er ook dual elektrische pompen die melk halen uit beide borsten tegelijk. Deze borstkolven vereisen een stopcontact. Er zijn drie belangrijke types van elektrische borstkolven.

De draagbare elektrische borstkolf is ideaal voor werkende moeders. Ze komen vaak met accessoires zoals bakken en opslag zakken voor de melk. Echter deze pomp geen voldoende zuig- en afgifte cyclus sommige vrouwen.

De mid-size automatische zuiger borstvoeding pomp zijn extreem duur, maar kunnen gehuurd worden bij sommige ziekenhuizen voor een redelijke prijs. Deze pompen bieden dubbel kolven en verstelbare sectie niveau, efficiency en rust. Relatief licht, kunnen ze worden getransporteerd werken.

De full-size borstvoeding pomp werkt stil en efficiënt. Net als de mid-size automatische zuigerpomp, is het het beste om te huren de volledige grootte borst vanwege het hoge prijskaartje. Terwijl ze bieden dubbel kolven en verstelbare zuigkracht niveaus, de full-size borstkolf is te zwaar draagbaar.