Soorten Fat Foods

Soorten Fat Foods

Het voedsel dat we eten kan een grote impact hebben op onze gezondheid hebben. Het grootste deel van het voedsel dat we eten bevat enkele vorm van vet. Dit is waarom we onvermurwbaar in eten en koken ons voedsel op een gezonde manier moet zijn. Eetgewoonten die een grote hoeveelheid vet voedsel kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen bevatten.

Soorten Vetten

Vetten in de voeding hebben functies die het lichaam ondersteunen. Bijvoorbeeld, het lichaam gebruikt vet als energiebron en bij de productie van cholesterol. Verzadigde en onverzadigde vetten zijn de belangrijkste soorten vetten in de voeding. Ze komen uit verschillende soorten voedsel, maar kan een negatieve invloed op het lichaam hebben als verbruikt in overvloed.

Soorten vet voedsel

Vette voedingsmiddelen zijn vaak de bijnaam "junkfood." Dit zijn de soorten voedingsmiddelen die je vindt op fast food restaurant menu's en de snack gangpad in de supermarkt. Vette voedingsmiddelen zijn rijk aan verzadigde vetten en cholesterol. Veel bedrijven beginnen om gezondere opties aan te bieden op hun menu, maar sommige zijn gevonden om nog steeds hoog in vetten zijn. Voorbeelden van vette voedingsmiddelen bevatten ijs, fastfood hamburgers en frietjes.

Ongezond Voedsel Voorbereiding

De manier waarop u uw voedsel te bereiden kan ook gevolgen hebben voor hoe gezond het wordt. Bijvoorbeeld met behulp van bakolie die veel vet zal het voedsel soaking veroorzaken zij op deze zaak te nemen. Kokos en palmolie zijn twee voorbeelden van koken oliën die een negatieve invloed kan hebben op uw voeding. Ook frituren voedingsmiddelen in tegenstelling tot bakken kan ook een extra vet risico creëren.

Gezondheidsrisico's

Het consumeren van grote hoeveelheden vet voedsel kan leiden tot een verscheidenheid van gezondheidsproblemen. Na verloop van tijd kunt u overgewicht en vind jezelf vechten hoge bloeddruk, diabetes en hart-en vaatziekten. Het extra gewicht op je gewrichten kan ook leiden tot artritis. Hartproblemen zoals een hartstilstand kan ook een rol gaan spelen van overconsumptie van vet voedsel.

Gezonde alternatieven

Veel soorten gezonde opties zijn beschikbaar om de vette voedingsmiddelen vervangen in uw dieet. Bijvoorbeeld fabrikanten magere melkproducten die kunnen worden gebruikt in plaats van ijs of boter. U kunt ook snacks te vervangen, zoals nacho's met fruit of volkoren noten. Kiezen mager soorten vlees kunnen ook bezuinigen op de dagelijkse inname van vet.