Soorten Eye Vision Problemen

Soorten Eye Vision Problemen

Normaal gezichtsvermogen gaat om binnenkomende lichtstralen concentreren precies op het netvlies van het oog. Gemeenschappelijke visie problemen optreden wanneer de lichtstralen niet het netvlies bereiken. Er zijn verschillende soorten van de ogen problemen met het gezichtsvermogen.

Bijziendheid

Myopie of bijziendheid, treedt op wanneer ogen teveel gericht kracht, waardoor onscherpe verre objecten. Bijziend voorwaarden wordt veroorzaakt door lange oogbollen of steile hoornvliezen.

Verziendheid

Verziendheid, meestal aangeduid als verziendheid, resulteert in een verstoord zicht van dichtbij. Een verziend aandoening treedt op wanneer een hoornvlies is vlak of een oogbol te kort is.

Astigmatisme

Astigmatische ogen hebben oneffen oppervlakken of langwerpig hoornvliezen, wat resulteert in meer dan één centraal punt. Deze erfelijke aandoening veroorzaakt wazig zicht en kan begeleiden bijziendheid of verziendheid.

Verziendheid

Presbyopie maakt het moeilijk om te focussen op nabije objecten. Presbyopie is een natuurlijke verouderingsproces dat geharde ooglenzen en verzwakte oogspieren veroorzaakt.

Andere problemen met het gezichtsvermogen

Glaucoom impliceert verhoogde druk in het oog, dat het verlies van het zijzicht, blinde vlekken en slechte nachtzicht veroorzaakt. Staar wolk lens van het oog, waardoor een slechte nacht visie, gevoeligheid voor verblinding en halo's rond lichten.