Soorten Eye Tests

Soorten Eye Tests

Tijdens een oogonderzoek, een oogarts, of oogarts, controleert voor oogziekten die kunnen leiden tot verlies van het gezichtsvermogen als onbehandeld. Er zijn verschillende soorten oog tests die kunnen worden uitgevoerd om de aanwezigheid van oogproblemen detecteren. Deze omvatten bijziendheid, glaucoom en kleurenblindheid. Wanneer niet gediagnosticeerd of goed behandeld, kunnen deze voorwaarden leiden tot vermoeide ogen, hoofdpijn en wazig zicht of verlies van het gezichtsvermogen.

Visual Acuity Test

De gezichtsscherpte test is er een die veel mensen associëren met het hebben van een oogonderzoek. In een gezichtsscherpte test, de persoon staat op ongeveer 20 meter afstand van een oog grafiek, die letters van verschillende grootte bevat. Als de persoon draagt ​​een bril of contactlenzen, worden ze verwijderd voor het examen. Één oog wordt afgedekt en de persoon wordt gevraagd om de kleinste lijn van brieven mogelijk moeten lezen. Gezichtsscherpte testen wordt gedaan wanneer er een verandering of een probleem met visie. De resultaten van een gezichtsscherptetest worden geschreven als een breuk. Normaal zicht is 20/20, met de top getal dat de afstand van de persoon staat in de grafiek tijdens de test en de onderste getal dat de afstand waarop een persoon met een normaal zicht van de lijn van de letters kan lezen. Een abnormaal resultaat een gezichtsscherptetest zou kunnen wijzen op de aanwezigheid van aandoeningen zoals verziendheid, bijziendheid en astigmatisme, die kunnen worden behandeld met corrigerende lenzen of chirurgie.

Visual Field Test

Een gezichtsveld wordt uitgevoerd door een arts om te screenen op glaucoom. Glaucoom is een toestand waarbij de druk in het oog, bekend als intraoculaire druk stijgt tot ongezonde niveaus. Toen vroeg ontdekt, kan glaucoom worden behandeld met medicijnen of een operatie, dus gezichtsverlies voorkomen. De visuele veldtest is het deel van een glaucoom screening die helpt een oogarts te meten niveau van een persoon van perifere, of aan de zijkant, visie. Tijdens een visuele veld test, de persoon drukt op een knop om aan te geven dat hij een lichtflits gericht aan de zijkant, bovenkant of onderkant van zijn ogen, terwijl hij naar voren kijkt herkent. De test kan in slechts drie minuten voltooid. Bij degenen die reeds zijn gediagnosticeerd met glaucoom, het gezichtsveld test toont aan of de conditie is stabiel of verslechtering.

Color Vision Test

De kleurwaarneming test wordt gebruikt om te bepalen of een persoon in staat is onderscheid te maken tussen verschillende kleuren. Tijdens een kleur visie test, wordt de zittende persoon en wordt weergegeven symbolen van gekleurde stip patronen. De patronen op een achtergrond van willekeurige kleuren en wordt de vraag gesteld om de symbolen identificeren met één oog bedekt. De test platen worden gehouden 14 centimeter van het gezicht van de persoon. Deze test kan worden uitgevoerd op een kind of een volwassene, en een bril kan tijdens de kleur visie-test worden gedragen. De kleurwaarneming test kan problemen in de oogzenuw, de belangrijkste zenuw die het oog verbindt met de hersenen zijn. Volledige kleurenblindheid, of achromatopsie, wordt gediagnosticeerd wanneer een persoon alleen grijstinten kunnen zien. Andere kleur visie problemen zijn problemen bij het bepalen van het verschil tussen blauw / groen en rood / groen (protanopia) of rood / paars en groen / paars (deuteranopia). Prevent Blindness America merkt op dat er geen remedie voor kleurwaarneming gebreken. Echter, sommige mensen met deze aandoeningen kleuren te onderscheiden op basis van de helderheid, en een speciale bril kan de drager om bepaalde kleuren te identificeren helpen.