Soorten Eye Surgery

De meeste soorten chirurgische procedures oog uiteindelijk om de goede werking van het oog te herstellen, zodat zicht wordt verbeterd. De lijst van verschillende oogchirurgie procedures is praktisch onuitputtelijk, maar een aantal van de meest voorkomende correctieve vormen van chirurgie procedures eye maken gebruik van de nieuwste technologie en aanpak van de meest voorkomende visie-deficiëntie voorwaarden.

LASIK

LASIK, kort voor laser-assisted in situ keratomileusis, is de meest populaire vorm van oogchirurgie vandaag. LASIK chirurgie is ooglasercorrectie voor bijziendheid, verziendheid en astigmatisme. LASIK is FDA-goedgekeurd, snel (uitgevoerd binnen 15 minuten, volgens AllAboutVision.com), en zeer effectief voor het herstel van de visie van patiënten op te perfectioneren of bijna perfect. Hoornvliesweefsel wordt verwijderd en / of hervormd van onder een chirurgisch gemaakt flap in het hoornvlies, om resultaten te bereiken. Risico's en complicaties van deze procedure zijn weinig (slagingspercentage is boven van 92 procent, volgens de American Society of Cataract en Refractive Surgery).

PRK en LASEK

PRK, of fotorefractief keratectomie en LASEK, laser-assisted subepitheliale keratectomie, zijn twee andere vormen van oogchirurgie dat lasertechnologie gebruikt. Deze types zijn alternatieven voor LASIK chirurgie. LASEK is voor patiënten bij wie het hoornvlies te dun is om LASIK operatie doorstaan, en PRK is ook geschikt voor patiënten die niet in aanmerking voor LASIK. Beide soorten ooglaseren hebben hetzelfde gebruik, hebben dezelfde functies, en streven ernaar om dezelfde resultaten als LASIK oogchirurgie opleveren.

Lens Implantaten

Lens implantaten zijn een ander soort correctieve oogchirurgie. RLE (refractieve lensectomie) en CLE (wissen lensectomie) gemeenschappelijk refractieve chirurgische procedures waarin de interne lens van het oog wordt verwijderd en de lens implantaat een sterkere stroom wordt in het oog geplaatst. Dergelijke procedures wisselen natuurlijke lens van het oog met een die is krachtiger. Lens implantaten worden gebruikt cataract, die troebel zicht veroorzaakt lossen en RLE wordt gebruikt om ernstige verziendheid corrigeren, en wordt nu ook gebruikt om bijziendheid te corrigeren, ondanks de vele complicaties. Extreme bijziendheid (de technische term voor bijziendheid) kan efficiënter worden gecorrigeerd met andere type lens implantaten, zoals intraoculaire phake en torische implantaten, volgens TrustedLasikSurgeons.com.

Cataract Surgery

Staaroperatie is een veel voorkomende eye procedure, omdat de voorwaarde is voor bij volwassenen. Het is veilig en is vergelijkbaar met lens procedures implantaat, omdat nieuwe lens implantaten ontwikkeld tijdens cataractchirurgie, die slechts 15 tot 30 minuten duurt, volgens TrustedLasikSurgeons.com te voegen. Een kleine incisie wordt gemaakt met een naald te breken en emulgeren van de cataract. Deze procedure wordt niet alleen gebruikt staar omstandigheden genezen, maar ook functies visie bijziend en verziende patiënten met moderne lens implantaten corrigeren.

Geleidende Keratoplasty

Geleidende keratoplasty (CK) is een type van chirurgie vaak gebruikt om verziendheid en presbyopie, een aandoening waarbij de ogen niet kan concentreren behandelen. TrustedLasikSurgeons.com meldt dat deze operatie is eenvoudig, veilig en snel, en dat is het enige oogchirurgie goedgekeurd presbyopie te corrigeren. Het werkt met behulp van radiofrequentie-energie aan het hoornvlies in een vorm waarmee licht behoren te concentreren op het netvlies, verbetering zien veranderen. CK wordt uitgevoerd op een oog tegelijk, en niet perfect zicht beloven, maar beoogt afhankelijkheid van de patiënt op glasses.The effecten van CK verminderen slijten met de leeftijd, en de procedure moet worden herhaald.

Vitrectomie

Een vitrectomie is een invasieve, matig ingewikkelde type oogchirurgie dat wordt uitgevoerd bloed, vuil en ongewenste littekenweefsel uit het oog te verwijderen en te verlichten trekken aan het netvlies - die slecht gezichtsvermogen beïnvloeden. Dit is ook een van de enige behandeling voor ernstige drijvers, die zijn drijvende vlekken in het gezicht. De heldere glasvocht wordt verwijderd tijdens deze oogchirurgie, en meerdere incisies worden gemaakt om problemen veroorzaakt door loslating van het netvlies, letsel, oog bloeden, maculaire gaatjes en ooginfecties te corrigeren. Vaak uitgevoerd in combinatie met andere procedures, hersteltijd varieert van enkele dagen tot enkele weken, afhankelijk van de behandelde aandoening en de resultaten van de operatie.