Soorten Eye & Gezicht Beschermers

Soorten Eye & Gezicht Beschermers

Veiligheid is van primair belang bij het werken met materialen die stof, rook of giftige stoffen te creëren. Alle ogen en gezicht beschermers zijn niet gelijk. Er zijn verschillende soorten apparatuur voor diverse behoeften en blootstellingsniveaus voldoen. Zorg ervoor dat u gedekt bent - letterlijk - door het kiezen van de juiste apparatuur voor de baan.

Lassen masker

Lassen maskers zijn ogen en gezicht beschermers die schild en de schaduw van de ogen van de extreem helder licht gegenereerd door het lassen en de ogen en het gezicht te beschermen tegen vonk brandwonden, metaal splatter en verbranding. Het masker is een weefsel dat past over het hoofd en het masker kan omhoog worden geschoven tot de bovenkant van de kop wanneer niet in gebruik kan worden gemonteerd.

Stofmasker

Stofmaskers de mond en neus van ziektekiemen en ademende stof te beschermen en uit te filteren wat rook, maar niet te beschermen tegen toxische gevaren zoals asbest, lood of chemicaliën. Ze zijn meestal gemaakt van geperst papier producten soortgelijke airconditioner filtermateriaal en elastische band die rond het achterhoofd hun plaats te houden. Stofmaskers worden vaak gebruikt door schilders, gazon zorg werknemers, medische professionals en houtbewerkers.

Stofbril

Er zijn verschillende types van een beschermende bril die worden gebruik voor diverse taken, zonnebank en hobby's. Mensen die tan balanceren vaak kleine bril op hun neus aan het delicate weefsel van de ogen te beschermen tegen blootstelling aan de zon of zonnebank lampen. Zwemmers gebruiken waterdichte bril om hun ogen te beschermen tegen chloor of zout als ze onder water.

Mensen die genieten van hobby's of werken in omgevingen waarin stof en andere deeltjes worden geproduceerd slijtage bril om de ogen te beschermen tegen irriterende stoffen. Deze bril meestal voorzien van een wraparound stijl te beschermen tegen deeltjes afkomstig van de zijkanten en de voorkant. Ze kunnen grote brillen lijken met benen die passen over de oren of een riem die rond de achterkant van het hoofd.