Soorten emollientia

Soorten emollientia

Constipatie is een ernstig probleem. Chirurgie, inactiviteit en onjuiste voeding maken de darmen werken trager. Hoe langer kruk is in het lichaam, de harder en droger zal worden, waardoor het moeilijk te passen. Emollientia maken de ontlasting zachter, zodat het naar de wc is makkelijker.

Identificatie

Emollientia zijn medicijnen gegeven aan patiƫnten voor de verlichting van constipatie. Meestal genomen voor een korte duur, ze kunnen ook worden regelmatig genomen voor chronische constipatie. U kunt emollientia komen met of zonder stimulerend laxeermiddel ingrediƫnt, maar de laxerende bestanddeel minder voorspelbaar volgens Fruit Eze.

Natriumdocusaat

Ducusate natrium is een laxeermiddel dat werkt door het veroorzaken van de ontlasting meer water absorberen terwijl het in de darmen. Het bevat de medicatie docusate combinatie met natrium of zout. Meestal gebruikt na medische procedures die om beperkte persen bij een stoelgang, wordt ook gebruikt na een procedure of incident waar de darmen langzamer kunnen bewegen, zoals trauma of chirurgie. Ducusate natrium is niet een stimulerend laxeermiddel dus het heeft minder bijwerkingen, zoals krampen en urgentie.

Docusate Calcium

Docusate calcium, is ook een laxeermiddel die veroorzaakt water te worden getrokken in de ontlasting, zodat het kan passeren gemakkelijk. Docusate calcium is voor personen die om welke reden, niet verondersteld stam als een stoelgang. De werkzame bestanddelen zijn docusate en calcium in een capsule vorm, maar het kan ook in de vorm van een rectale zetpil worden voorgeschreven. Docusate calcium wordt verkocht onder de namen Colace, Correctol en Col-Rite een paar te noemen. Resultaten worden meestal gezien in 24 tot 48 uur.

Poloxamer 188

Poloxamer 188 verzacht de ontlasting door het te laten absorberen en vasthouden water, waardoor het makkelijker te passeren zonder inspanning. Poloxamer 188 duurt drie tot vijf dagen voor het volledige effect zo voelbaar is niet bedoeld voor een snelle verlichting van constipatie. Dit medicijn is niet verslavend en is zonder recept verkrijgbaar. Zeer weinig bijwerkingen gemeld formulier gebruiken. Poloxamer 188 wordt geleverd in een capsule, of een vloeibare vorm en moeten worden genomen met veel water wordt ons verteld door, MDAdvice.

Lactulose

Lactulose is een synthetische suiker gebaseerde laxeermiddel. Wanneer het door de dikke darm en wordt afgebroken, veroorzaakt het water wordt getrokken in de ontlasting. Water maakt de ontlasting zachter en comfortabeler te passeren. Lactulose is alleen op recept verkrijgbaar en kan worden voorgeschreven voor andere toepassingen. Het komt in een vloeibare vorm vier keer per dag te worden ingenomen. Bijwerkingen kunnen zijn gas, maagklachten en diarree.