Soorten Dingen Health Insurance Covers

Soorten Dingen Health Insurance Covers

Ziektekostenverzekering is bedoeld om te helpen dekken van de kosten van medische behandeling en diensten, zoals doktersbezoeken, SEH reizen en ingrepen. Hoewel de meeste plannen voorzien in de dekking voor soortgelijke gezondheid gerelateerde kosten, altijd bekijk uw plan documentatie om na te gaan welke diensten en behandelingen worden gedekt en wat uw eigen risico zijn.

Doktersbezoeken

De meeste ziektekostenverzekering plannen dekken routine bezoeken aan uw huisarts. Sommige plannen voorzien in een volledige dekking voor regelmatig geplande wellness check-ups of twee keer per jaar. Echter, de meeste rekenen een co-pay, die kan variëren van $ 5 tot $ 50 per bezoek. UnitedHealthcare geeft aan haar plan heeft betrekking op 100 procent van het examen kosten na de co-pay bedrag. Sommige plannen vereisen dat u een arts die is opgenomen in hun netwerk van erkende artsen te bezoeken. Andere plannen kunt u de arts van uw keuze te zien. In de meeste gevallen zal een bezoek aan een specialist alleen vergoed als u naar een specialist worden doorverwezen door uw huisarts.

SEH bezoeken

De plannen omvatten doorgaans dekking voor SEH bezoeken en behandelingen, zoals X-stralen. Het aantal bezoeken toegestaan ​​per jaar kan worden beperkt en je kan nodig zijn om alle kosten boven bepaalde grenzen opgelopen betalen. U bent meestal verantwoordelijk voor een meldkamer aftrekbaar waaraan moet worden voldaan voordat de dekking kicks in. Plan eigen risico kan variëren van $ 200 tot enkele duizenden dollars voor een gezin gezondheid plan.

Verplicht Chirurgie

Als u een ernstige medische aandoening ontwikkelen of ervaren een blessure, zullen de meeste ziektekostenverzekering plannen dekking van de kosten van de operatie en post-operatieve behandeling. In sommige gevallen kan verzekeraars ontkennen dekking voor een chirurgische behandeling. De aandoening of letsel moet worden beschouwd levensbedreigende of belangrijk genoeg dat het afbreuk doet aan de kwaliteit van leven voor de verzekeringsmaatschappij om een ​​goedkeuring te geven. Electieve procedures, zoals ooglaseren, worden niet gedekt door de meeste ziektekostenverzekeringen.

Geneesmiddelen op recept

De kosten van geneesmiddelen op recept wordt gedekt door de meeste grote zorgverzekeraars zolang het geneesmiddel wordt voorgeschreven door uw arts of door een specialist die werd verwezen door uw huisarts. UnitedHealthcare biedt de leden een lijst van alle overdekte geneesmiddelen op recept. U bent meestal verantwoordelijk voor een co-pay, die kan variëren, afhankelijk van de details van uw plan. De meeste plannen moedigen leden aan generieke voorschriften, die minder dan de naam van merken kost te accepteren.

Medische apparatuur

Volgens HandicappedEquipment.org, de meeste ziektekostenverzekering plannen dekken medische apparatuur en benodigdheden door uw arts voorgeschreven. Bijvoorbeeld, als u last heeft van een letsel of een aandoening die het gebruik van een rolstoel nodig, krukken of andere apparaten voor hulp mobiliteit, deze items kunnen worden gedekt door uw plan.

Geestelijke Gezondheid

Ziektekostenverzekering biedt vaak een voordeel voor de geestelijke gezondheid van de dekking. De National Health Information Center adviseert bellen met uw verzekeraar om te leren wat de dekking is beschikbaar. Sommige plannen worden voor bezoeken aan een gecertificeerde geestelijke gezondheid counselor of gedragsmatige psycholoog. Ziektekostenverzekering kan ook betrekking hebben op middelenmisbruik begeleiding voor degenen die verslaafd zijn aan medicijnen, alcohol of illegale substanties.