Soorten Alcohol Rehab

Soorten Alcohol Rehab

Er zijn meer dan 10.000 alcohol-afkickkliniek behandeling centra in de Verenigde Staten, al die hulp op de weg naar soberheid voor een van de 12 miljoen alcoholisten die dat wensen. Omdat deze faciliteiten verschillen enigszins in hun behandelingswijze, die zij gemaakt zijn, is het belangrijk om de feiten over de aard van de behandeling die het beste werkt voor u.

Geschiedenis

Anonieme Alcoholisten, het eerste programma om elk type medelevende revalidatie bieden voor alcoholisten, werd in 1935 opgericht door Bob Smith en Bill Wilson. Beiden hadden alcoholisten zichzelf geweest. Door hun herstel, trad ze samen om te helpen vele andere alcoholisten weten soberheid. Wilson en Smith waren verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de 12-stappen programma, een reeks beginselen voor een herstellende alcoholist sloeg verslaving te helpen. Het eerste half huis is ontwikkeld door Bob Smith en zijn vrouw. Ze zou toestaan ​​alcoholisten te wonen in hun huis tijdens een poging om te herstellen van de ziekte. Hun 12-stappen programma en de idealen die de Anonieme Alcoholisten bevat worden nog steeds gebruikt in alcohol-rehab programma vandaag.

Betekenis

Terwijl ooit gedacht als een ongeneeslijke, immorele toestand, wordt alcoholisme nu beschouwd als een gezondheidstoestand die behandeling. Het is een ziekte die kan invloed hebben op tieners, jonge volwassenen en oudere volwassenen. Alcoholisme brengt alcoholisten op hun knieën, vaak hun loopbaan, hun gezin en zichzelf te vernietigen. Het is ook een aandoening die fataal kan zijn, waardoor de lever, hersenen en het hart beschadigen. Door het bijwonen van een alcohol-afkickkliniek behandeling programma, wordt een alcoholische gegeven hernieuwde hoop voor een leven van soberheid door het medeleven van de beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg, begeleiders en collega's die al zijn gekomen om soberheid kennen.

Functie

Behandelprogramma's afhankelijk van de mate van verslaving en de leeftijd van de alcohol. Op rehab centra, zijn behandeling plannen ontwikkeld volgens de specifieke behoeften van de individuele alcoholist. Terwijl sommige kunnen alleen poliklinische behandeling nodig hebben, sommige vereisen een residentiële revalidatiecentrum. Er zijn ook Opknapbeurten speciaal ontworpen voor kinderen en jongeren. Veel afkickkliniek voorzieningen nemen de 12-stappen-programma op een bepaald punt, terwijl het verstrekken van groeps- en individuele counseling. Ze helpen behandelen ontwenningsverschijnselen door het gebruik van medicijnen, waarbij de alcohol de mogelijkheid om de therapeutische behandelingen die het hart van het herstel accepteren.

Soorten

De poliklinische methode is beschikbaar voor degenen wier verslaving is niet ernstig. Tijdens de poliklinische revalidatie, alcoholisten besteden ongeveer vier uur per dag in de groep en de individuele begeleiding, maar wonen in hun eigen huis op avonden en in het weekend.
Sober-levende huizen, of halverwege huizen, zorgen voor een grotere mate van structuur voor de alcoholist, met voorwaarden waaraan moet worden voldaan. Deze omvatten het hebben van een avondklok elke nacht, het betalen van huur, het bezit van een baan en het bijwonen van support-bijeenkomsten van de groep elke avond.
Ontgifting vindt plaats in een ziekenhuis. Het doel is om elk stukje van alcohol uit het systeem van de patiënt weg te nemen.
Residential-rehab centra bieden bewoners met full-time therapie. Dit type van alcohol rehab is ontworpen voor degenen die lijden aan ernstige verslaving. Het doel van deze centra is om de alcohol met de tools die nodig zijn om op lange termijn soberheid te verkrijgen bieden.
Er zijn ook alcohol-rehab centra speciaal ontworpen voor kinderen en jongeren. Ze verschillen in hun benadering van de behandeling, het begrijpen dat tieners gaan met een andere set van emotionele problemen die hun verslaving dan volwassenen. Tieners denken ook anders, de zorg meer over de meningen van hun leeftijdsgenoten. In dit type van alcohol rehab, ervaringsdeskundigheid heeft een groter effect dan een-op-een begeleiding met een psycholoog.

Time Frame

Het proces van detoxificatie duurt een periode van drie dagen tot twee weken, afhankelijk van de ernst van de verslaving. Terwijl sommige alcohol-rehab centra beloven een snelle oplossing voor alcoholverslaving, de vuistregel is een verblijf van 30 of meer dagen in de woonkernen. Echter, sommige alcoholisten te verblijven voor meer dan een jaar als hun gevecht met verslaving blijkt moeilijk te overwinnen. Het belangrijkste element en bepalende factor als het gaat om de lengte van de tijd doorgebracht in afkickkliniek is de mate van betrokkenheid van de alcoholist heeft aan het bereiken van levenslang soberheid.

Overwegingen

Voor het kiezen van een alcohol revalidatiecentrum, is het belangrijk om de faciliteit tour. Dit zal ervoor zorgen dat je je comfortabel in je leefomgeving, die u zal toestaan ​​om al uw aandacht te richten op het psychologische aspect van de ziekte en het herstel van uw het zal voelen. Kosten is ook een factor. De duurste centra kosten rond de $ 40.000 voor een 30-daags verblijf. Sommige zijn meer redelijk geprijsd, en sommige zijn zelfs gratis, omdat ze worden gefinancierd door de provincie zijn ze zich in.
Tot slot, in een studie afgerond door de Harvard Medical School, is gebleken dat zij die nuchter blijft gedurende vijf jaar of langer verhogen hun kansen op de resterende nuchter voor het leven. Terwijl degenen die lijden aan alcoholisme kan altijd worden beschouwd als "alcoholisten," ze kunnen worden en blijven "herstellende alcoholisten" met de hulp van een alcohol-rehab programma.