Soorten Aetna Health Insurance

Soorten Aetna Health Insurance

Volgens de website van het bedrijf, meer dan 37 miljoen mensen gebruik van Aetna als hun zorgverzekeraar; momenteel plannen zijn beschikbaar in 33 Amerikaanse staten. Verschillende plannen zijn beschikbaar in verschillende staten, en als je in aanmerking komt voor Aetna ziektekostenverzekering door een werkgever plan, kan u aanvullende of alternatieve opties. Echter, particuliere ziektekostenverzekering opties Aetna's zijn vergelijkbaar van staat tot staat, en er zijn diverse plannen om uit te kiezen.

Preferred Provider Organization Plan

Preferred Provider Organization (PPO) van plan Aetna biedt klanten toegang tot een preferred provider netwerk, dat ziekenhuizen, specialisten en huisartsen omvat. Verwijzingen zijn niet verplicht met dit plan, noch is de keuze van een huisarts. Het plan bestaat uit twee dekking niveaus. De eerste biedt een set van voordelen voor een bezoek aan het netwerk providers, en de tweede zorgt voor een reeks voordelen voor de zorg die buiten het netwerk. De gezondheid van plan betaalt meer voor bezoeken binnen het netwerk. De dekking omvat jaarlijkse physicals en examens, specialistische zorg, ambulante chirurgie, geneesmiddelen op recept, spoedeisende hulp en ziekenhuis bezoeken.

Beheerd Keuze Plan

De combinatie van aspecten van gezondheid (HMO) en PPO plannen, Aetna Managed Keuze plannen kunnen klanten kiezen welke optie ze gebruiken elke keer krijgen ze de gezondheidszorg. Klanten kunnen elke zorgverzekeraar te bezoeken, hoewel zij die een in-netwerk huisarts te selecteren om hun gezondheidszorg te overzien zal minder betalen. Als u ervoor kiest om een ​​out-of-netwerk provider bezoekt, zult u een groter deel van de totale kosten. Het plan heeft betrekking op kantoor bezoeken aan huisartsen en specialisten, geneesmiddelen op recept, practica, röntgenfoto's en de jaarlijkse physicals.

Preventieve en Hospital Care Health Insurance

Aetna preventieve en ziekenhuiszorg ziektekostenverzekering plannen hebben maandelijkse premies en zijn ontworpen voor klanten die alleen maar hoeft elementaire gezondheidszorg. De dekking omvat jaarlijkse examens, goed kind examens, verblijf in het ziekenhuis, poliklinische ingreep, geschoolde verpleging en thuiszorg. Klanten kunnen een jaarlijkse aftrekbare niveaus selecteren en bezoeken elke zorgverlener die zij willen, met inbegrip van specialisten. Een voordeel van een dergelijk plan is meestal lagere maandelijkse premies dan je zou betalen voor meer uitgebreide ziektekostenverzekering.