Social Security Disability zwellen de Disc Beperkingen

Werknemers die een handicap kunnen in aanmerking komen voor een uitkering van de Social Security Administration (SSA) geworden. De SSA biedt arbeidsongeschiktheidsuitkeringen, maar alleen als de aanvrager voldoet aan een strikte definitie van handicap of lijdt aan een aandoening die in de SSA's Notering van Stoornissen. Verwondingen of aandoeningen van de wervelkolom, zoals een uitpuilende schijf, kunnen in aanmerking komen.

Sociale Zekerheid Definitie van Mensen met een Handicap

De SSA hanteert een strikte definitie van een handicap. De voorwaarde moet een bepaalde tijd duren --- ten minste 12 maanden --- of worden naar verwachting resulteren in de dood van de persoon. Als gevolg van de toestand, moet de persoon geen blijven betaald werk zijn. Dit betekent dat de persoon kan haar oorspronkelijke taak niet meer doen vanwege haar toestand en dat de toestand zo ernstig is dat de accommodaties die door de werkgever zijn niet effectief. De SSA houdt een lijst van aandoeningen die voldoen aan de strikte definitie van een handicap.

Spinal Disorders

Bepaalde aandoeningen van het bewegingsapparaat in aanmerking een persoon voor arbeidsongeschiktheidsuitkeringen uit de SSA. Volgens de SSA's Notering van Stoornissen, bepaalde spinale aandoeningen in aanmerking een persoon voor arbeidsongeschiktheidsuitkeringen. De Lijst van Stoornissen vereist een spinale aandoening --- zoals degeneratieve ziekte schijf --- te worden vergezeld door andere ernstige symptomen, zoals spinale arachnoiditis (ontsteking van de vliezen rond de zenuwen in het ruggenmerg) dat een persoon om posities verschuiven vereist of houding meer dan elke twee uur.

Uitpuilende Disc en Social Security Disability

Een uitpuilende schijf kan bijzonder pijnlijk en invaliderend. Er is echter een persoon die lijdt aan deze aandoening beperkt is in haar vermogen om arbeidsongeschiktheidsuitkeringen ontvangen, omdat de bolling schijf moet voldoen aan de strikte definitie van een handicap. Volgens Spine-Health.com, uitpuilende schijven kan een aanwijzing zijn van degeneratieve ziekte, gekenmerkt door pijn in de schijfruimte te zijn. Zelfs als de persoon lijdt aan degeneratieve ziekte, ze nog steeds voldoen aan de overige in de Lijst van Stoornissen vermeld voor spinale aandoeningen of anders verwacht te lijden onder de bolling schijf ten minste 12 maanden, omdat de bolling disc symptomen, zijn het onmogelijk is om te blijven in dienst.

Nodig heeft voor een specifieke medische diagnose

Bij het aanvragen van arbeidsongeschiktheidsuitkeringen, moet een persoon gedetailleerde informatie over haar medische aandoening aan haar lokale kantoor van Sociale Zaken bieden. Volgens Spinal-Health.com, termen als "uitpuilende schijf," "hernia" of "hernia" zijn allemaal indicatief voorkomende symptomen: pijn in de rug. Zonder een specifieke medische diagnose te geven dat de bolling disc is het renderen van een werknemer uitgeschakeld, kan de werknemer niet in staat zijn om een ‚Äč‚Äčarbeidsongeschiktheidsuitkering ontvangen van de SSA.