Snurken Preventie Producten

Snurken is een veelvoorkomend probleem dat mensen ervan weerhoudt het krijgen van volledige rust van de slaap. Daarnaast kan het een indicatie van een ernstige medische aandoening zoals slaapapneu. Gelukkig zijn er een aantal producten die helpen voorkomen snurken optreedt.

Nose Strips

Een van de oorzaken van snurken dat de nasale passages te beperken en dus maakt het moeilijker voor de lucht te passen. Om dit te verhelpen, kan nasale strips worden gedragen op de brug van de neus. Deze worden gewoonlijk samengesteld uit een of meer banden van plastic die zijn bevestigd aan een plakstrip. Toen ze op de neus geplaatst, de banden rekken om recht en houd de doorgangen geopend. Echter kan het gebruik van nasale strips niet effectief in gevallen waarin het snurken voort uit de basis van de tong of zachte gehemelte.

Mondstukken

Tandheelkundige apparatuur, onderkaakvooruitbrengspalk spalken kan worden gebruikt door degenen die snurken. Mondstukken kan ook nuttig zijn voor degenen die hebben een milde of matige slaapapneu wegens obstructie. Dit zijn kleine apparaten meestal gemaakt van plastic die worden gedragen in de mond te voorkomen dat de keel weefsels instorten. Zo kunnen zij niet de luchtwegen belemmeren. Om dit te doen, de mondstukken helpen om de onderkaak naar voren, terwijl het opheffen van het zachte gehemelte. Sommige kunnen ook worden ontworpen om te voorkomen dat de tong van het vallen naar de luchtpijp.

Kussens

Een van de geïdentificeerde oorzaken van snurken is dat de positie van de kop tijdens de slaap kan het moeilijk maken voor de lucht om door de neus en keel passages. Wanneer dit gebeurt, kan de trillingen veroorzaakt door de luchtstroom snurken veroorzaken. Een snurken kussen zorgt ervoor dat het hoofd en de nek in lijn te vergemakkelijken de ademhaling te vergemakkelijken. Het werkt om het lichaam te positioneren op een correcte manier om de obstakels in de luchtstroom te verminderen en snurken.

Sprays

Snurken kan optreden omdat de weefsels in de keel te droog geworden. Het lawaai Vervolgens treedt op omdat het zachte gehemelte trilt hetzij tegen de achterkant van de keel of de basis van de tong. Throat sprays bevatten natuurlijke oliën die het zachte gehemelte kan smeren en de huig, dat het weefsel opknoping achter in de keel. De toegevoegde vocht kan het geluid van de trillingen te elimineren.

CPAP-apparaat

Er zijn gevallen van snurken dat zo ernstig dat de persoon niet kan ademen korte tijd kan worden. Deze aandoening heet slaapapneu. Om dit te verlichten, worden continue positieve druk in de luchtwegen (CPAP) apparaten die worden gebruikt om de luchtwegen duidelijk door het opblazen van de keel te houden. De inrichting bestaat uit een luchtventilator en een masker dat wordt gedragen over de neus. De luchtventilator krachten lucht door de doorgangen van de neus en voorkomt dat ze instorten.