Snurken Preventie Devices

Een aantal direct beschikbare apparaten kunnen worden gekocht bij de plaatselijke drogist of via het internet die mensen kunnen helpen met snurken problemen. Vóór de aankoop van een dergelijk apparaat, contact op met uw arts om te zien of uw snurken kan worden veroorzaakt door een onderliggende medische aandoening. Als dat zo is, zal de behandeling voor de conditie van uw snurken te genezen. Verschillende apparaten maken gebruik van verschillende technieken om te helpen stoppen met snurken. De meeste van deze apparaten te helpen stoppen met snurken door het openen van de luchtwegen tijdens de slaap. Resultaten voor hetzelfde apparaat kan variëren van persoon tot persoon.

Orale apparaten

Wanneer je gaat slapen, de spieren in je mond ontspannen. Hierdoor tong terug glijden zodanig dat een deel van de keel verstopt. De weefsels aan de achterkant van je tong trillen bij elke ademhaling, waardoor het snurken. Een oplossing is een oraal apparaat dat je draagt ​​over uw tanden te helpen open te houden de luchtwegen tijdens de slaap door het aanpassen van de positie van uw kaken. Het kost $ 40 tot $ 60 in 2009 en is zonder recept verkrijgbaar.

Sleep Kussens

Een aantal bedrijven verkopen kussens die ze beweren kan mensen helpen beter slapen en snurken minder. Het kussen is gebouwd op een zodanige manier dat je gedwongen wordt om op uw zij slaapt. Dit houdt de mond gesloten tijdens de slaap, zodat zelfs als sommige snurken optreedt, het geluid niet de mond ontsnappen.

Snurken Balls

Een snurken bal dient hetzelfde doel als een snurk kussen. Het wordt onder de achterkant geplaatst, zodat je gedwongen wordt om op uw zij slaapt. Honkballen of golfballen kunnen in snurken ballen worden gevormd door ze te plaatsen in de pyjama op een zodanige wijze dat u niet in staat om te slapen op je rug zijn.

Nasale Devices

Onder de meest populaire antisnoring apparaten zijn nasale strips en neusdilatators. Plastic nasale strips zijn Band-aid-achtige strips met een stijve center; wanneer geplaatst over de neus, deze helpen de neusholte openen zodat er een onbelemmerde luchtstroom. Neusdilatatoren bestaan ​​uit kleine spoelen die in de neusgaten worden geplaatst; ze dienen hetzelfde doel als nasale strips. Sommigen beweren dat deze nasale apparaten bevorderen van een meer comfortabele slaapervaring.

Snore Stopper

Dit apparaat kan worden gedragen op de arm of de pols. Elke keer als je snurkt, de kleine microfoon ingebouwd in het apparaat detecteert het geluid en stuurt een kleine elektrische schok om je wakker en stop het snurken. Een variatie op het apparaat wil "shock" tong zodat het niet de keel te blokkeren. De Snore Stopper is beschikbaar voor ongeveer $ 80.