Snelste manier om een ​​snee in de Lips Heal Van een koortslip

Een koortslip, meestal gelegen op de mond, kin of neus, is de manifestatie van het herpes simplex virus. Typisch, koortsblaasjes laatste van 7- tot -12 dagen, gaan door een vijf-stadium levenscyclus die begint met: tintelingen en blaren, gevolgd door geween en korstvorming en eindigend met genezing. Tijdens de tintelingen en wenende stadia, kan de koortslip verschijnen als snijbloem. Terwijl u niet kan worden genezen na de aanbesteding van het herpes virus, kunt u de pijn te beheersen en verkorten van de levensduur van een koortslip uitbraak met over-the-counter en huismiddeltjes.

Instructies

•  Voorkom een uitbraak van een gezonde levensstijl. Net als bij andere ziekten en infecties, een gezonde levensstijl, met inbegrip van een sterk immuunsysteem, helpt bij het voorkomen koortslip herhaling. Eet een evenwichtige voeding, regelmatig sporten, goed slapen, verminderen stress en consumeren vitamine C door middel van vitamine supplementen of voedingsmiddelen.

•  Breng een antivirale medicatie om de cut tijdens de tintelingen stadium voordat het een blaar aan een gebeurtenis te voorkomen vormt. Als je het gevoel een tintelend of branderig gevoel en let op de verschijning van een snee van toepassing een over-the-counter medicatie naar het getroffen gebied. U kunt een volledige geblazen uitbraak te voorkomen en de levensduur van de pijn.

•  Vermijd plukken, krabben of wrijven de wond aan een bacteriële infectie die de levenscyclus van de koortslip verlengt vermijden. De koortslip is ook zeer besmettelijk. Aan te raken zonder het wassen van je handen daarna kunt alles wat je aanraakt infecteren - van andere mensen om je geslachtsdelen of andere delen van je gezicht.

•  Breng citroen extract of balsem direct op de zere. Citroen extract bevat natuurlijke eigenschappen om te helpen verhogen het genezingsproces van blaren huid. Breng dit meerdere malen gedurende de dag naar het getroffen gebied.

•  Plaats een ijs of cold-pack op de cut tijdens de tintelingen fase. Ice helpt verminderen ontstekingen; indien toegepast op het gebied vóór blaarvorming kan een uitbraak voorkomen. Zelfs als een uitbraak zich voordoet, van toepassing ijs vaak om pijnlijke ontstekingen te voorkomen.