Snelste manier om een ​​platte buik na de zwangerschap

Als u onlangs een baby gehad, ben je waarschijnlijk te popelen en angstig om je buik vet te verliezen snel. "Het opdoen van gewicht in je buik doet meer kwaad dan simpelweg het maken van uw broeksband te strak", zeggen artsen van de Mayo Clinic. Buikvet verhoogt risico op hart-en vaatziekten, diabetes, hoge bloeddruk en verschillende soorten kanker.

Verlies postpartum zwaarlijvigheid in de eerste paar maanden is essentieel voor nieuwe moeder. Vrouwen die hun post-zwangerschap gewicht te negeren waarschijnlijk om het te dragen voor de komende 10 tot 15 jaar. Echter, dienen moeders niet te snel, maar richten zich geleidelijk de maag gewicht te verminderen.

Dieet

Het handhaven van een gezond dieet en het uitoefenen van zijn zeer belangrijke nota's om snel het verliezen van de postpartum buik. Nieuwe moeders die borstvoeding geven moeten extra calorieën om melk te maken. Moeders die borstvoeding geven mogen geen dieet, maar zich richten op schaalvergroting hun calorieën tellen.

Moeders moeten centreren op "eten van een verlaagd vetgehalte dieet rijk aan fruit en groenten, magere eiwitten en volkoren granen," adviseert Dr. Laurie Casas, plastisch chirurg aan de Northwestern University in Chicago en een woordvoerder van de American Society for Aesthetic Plastic Surgery, in een interview met MSNBC.

Het verminderen van gedeelten van eenvoudige koolhydraten zoals geraffineerde pasta en wit brood helpt bij het verliezen van maag vet. Nemen magere eiwitten zoals kip, vetarme zuivelproducten, eieren en vezelrijke bladgroenten in uw dieet. Eet kleine maaltijden om de stofwisseling en de spijsvertering te stimuleren en af ​​te houden van lichaamsvet.

Oefening

Het is noodzakelijk om onmiddellijk te krijgen in een oefening routine voor nieuwe moeders. Dagelijks matige lichaamsbeweging als een wandelende regime verstevigt de spieren en helpt krimpen lichaamsvet.

Krachttraining is een effectief middel om het vet opgedaan tijdens de zwangerschap te verliezen. Praat met uw arts voordat u de integratie van lichte gewichten in je dagelijkse oefening praktijk, vooral als je een keizersnede gehad.

Gina Lombardi, een personal trainer in Los Angeles, beveelt crunches samen met cardiovasculaire oefeningen om de buikspieren te scherpen. "Begin met een set van 10 herhalingen tot drie sets van 20, een paar keer per week."

Doen Pilates is een andere populaire optie om maag vet te verminderen. Pilates versterkt de belangrijkste spieren en helpt het contract van de bekkenbodemspieren. Aangetoond in Erin O'Brien Denton's DVD "Postnatale Rescue" zijn de basis liften, curl-ups, bruggen en planken. Denton wandelingen moeders door middel van bruggen en planken en suggereert een gewijzigde Pilates 100s oefening, die is "gewoon optillen van het hoofd en de schouders, terwijl het trekken in de buikspieren" tijdens de eerste drie maanden na levering. Verhoog de intensiteit met de tijd en de praktijk.