Snelste manier om een ​​bierbuik te verliezen

De spreekwoordelijke "bierbuik" is de naam gegeven aan een maag die is zeer groot. Hoewel het niet altijd overgenomen van de consumptie van bier, bier is vaak een grote bijdrage. De bottom line is, een heleboel overtollige calorieën werden geconsumeerd en niet verbrand. Om de bierbuik snel te verliezen, moet een aantal dingen gebeuren.

Vloeistoffen

Of bier veroorzaakt uw buik of niet, bier moet nog worden geëlimineerd uit uw dieet om het vet dat is verschenen verliezen. Dat geldt voor alle vormen van alcohol en alle andere dranken die veel suiker en calorieën, zoals soda, verwerkte groenten sappen, gezoete thee en gesuikerde koffie drankjes. Gebruik water als je enige drank in plaats. Het heeft geen calorieën, het helpt metaboliseren vet en spoelt ook gifstoffen uit je systeem. Het Institute of Medicine beveelt aan dat vrouwen krijgen 2,7 totaal liter vocht per dag en mannen krijgen 3,7 totaal liter, met 80 procent afkomstig uit dranken en 20 procent uit de voeding. Dit komt uit op ongeveer negen 8-oz. kopjes water voor vrouwen en ongeveer 12 8-oz. bekers voor mannen.

Voedsel

Vergeet de high-calorie voedsel dat je langs zou kunnen zijn eten met je bier. Ze bevatten veel vet, calorieën en cholesterol. Voorbeelden hiervan zijn gefrituurd voedsel, vleugels, kaas friet, nacho's met gesmolten kaas en verwerkt gebakken producten. Eet fruit, noten, zaden, groenten, mager vlees, magere zuivelproducten en bonen. Deze voedingsmiddelen bieden kwaliteit calorieën en ze zijn ook goede bronnen van eiwitten, koolhydraten, vezels en vitaminen.

Frequente maaltijden

Het eten van kleinere maaltijden gedurende de dag in plaats van 2-3 grote maaltijden kan u helpen in een aantal manieren. Het kan voorkomen dat u te veel eten, het kan houden u tevreden gevoel en het kan ook energie op peil te houden. Maak uw maaltijden een balans van eiwitten, koolhydraten en vetten en eet elke 2 tot 3 uur. Een voorbeeld van een evenwichtige maaltijd zou een salade met kipfilet, een el zijn. olijfolie en een stuk fruit.

Cardio

Om de bierbuik te verliezen, bent u ook gaat te hebben om een ​​aanzienlijk aantal calorieën te verbranden. Deel te nemen in sommige cardiovasculaire activiteit elke dag, zoals hardlopen, fietsen, zwemmen, stappen, elliptische training, roeien en touw springen. Doel voor 45 tot 60 minuten per dag, 3 tot 4 dagen per week. Houd uw intensiteit matig tot hoog.

Weight Training

Building spier kan helpen bij het verhogen van uw metabolisme, die op zijn beurt meer calorieën verbrandt en je bierbuik te verlagen. Doe oefeningen die al uw belangrijke spiergroepen. Voorbeelden hiervan zijn halter borst persen, militaire persen, halter achterste rijen, overhead triceps extensions, biceps curls en lunges.