Snel Maag Weight Loss

Buikvet is een gemeenschappelijk probleem, en het wordt steeds veel aandacht deze dagen. Een gezonde, welgevormde buik is een teken van een gezonde, sexy lichaam. Er zijn een aantal tips die u kunnen helpen vet te verliezen in je buik snel.

1. Drink water

Het drinken van vloeistoffen helpt vullen je op en spoelt ongewenst vet uit je lichaam. Water is best omdat het calorie vrij, goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar. U kunt ook proberen zoutarm groentesap of gewone koffie of thee. Hoeveel is genoeg? Een goede vuistregel: Als uw urine is goud of geel, drink meer water; Als het duidelijk is of een bleke stro kleur, bent u voldoende drinkt. Vermijd frisdrank en vruchtensap, die alleen lege calorie├źn toe te voegen. Het koolzuur in frisdrank kan je opgeblazen voelt.

2. Exercise

De meeste mensen hebben minstens 30 minuten lichaamsbeweging per dag. Wandelen en zwemmen zijn goede oefeningen voor het hele lichaam, zelfs de maag. Crunches toe te voegen aan de maag spieren. Overweeg een Pilates video of klasse; Pilates bewegingen zijn gelijk aan en strekt zich richten op de kern spieren, waaronder de maag.

3. Vermijd witte bloem en suiker

Witte bloem (te vinden in vele soorten brood en granen) en suiker (te vinden in talloze bewerkte voedingsmiddelen, waaronder granen, snoep, koekjes en brood) wordt gemakkelijk omgezet in buikvet.

Volle granen bieden een betere voeding dan witte bloem en je te vullen, zodat je minder eet. Als je iets zoets hunkert, een stuk fruit.

Opmerking: Als u een chronisch gezondheidsprobleem hebben, zoals diabetes, raadpleeg dan een arts of voedingsdeskundige voordat u een aangepast dieet.

4. Eet meer groenten en eiwitten

Groenten bieden vezel (om te helpen je te vullen) en vitaminen, en magere eiwitten, zoals mager vlees, noten en magere kaas, zorgen voor de energie die je nodig hebt om door te gaan. Eet veel van deze voedingsmiddelen, en je zal niet de zoete en zoute snacks missen.

5.-Body vormgeven ondergoed

Er zijn tal van ondergoed en andere items die je een sexy buik direct. Dit zijn geen gordels je oma's ofwel: Ze zijn aantrekkelijk en heel comfortabel om te dragen. Er zijn ook veel kleding lijnen met 'tummy-plooien "liners in zwemkleding en jeans die kan je er een maat kleiner zonder te zweten.

6. Kleding stijlen

Er zijn veel eenvoudige manieren om je maag kleiner lijken, maar door de manier waarop een outfit wordt vormgegeven. Dragen donker gekleurde broeken en rokken zodat de nadruk zal liggen op je borst en gezicht. Wrap-stijl shirts en tips begeleiden de ogen uit de buurt van je maag. Princess naden langs de romp nadruk de lengte van de maagstreek, dan de breedte. Gewervelde patronen verhullen een bolle buik.