Snel Afvallen Tips om gewicht te verliezen

Snel Afvallen Tips om gewicht te verliezen

Infomercials voor fad diëten wil ons doen geloven dat het verliezen van gewicht snel is de enige manier om te gaan. Deze diëten kunnen in eerste instantie te werken, maar mensen vinden het vaak moeilijk om het gewicht af te houden als ze eenmaal weer typische eetgewoonten. Het creëren van een gezond dieet plan en het vasthouden aan het kan helpen gewicht te verliezen op uw eigen tempo, en te combineren met effectieve uitoefening zal de kilo's verdwijnen gestaag af.

Cut Calorieën

De meest fundamentele regel van het gewichtsverlies is om meer calorieën te verbranden dan je verbruikt. Experts raden aan het creëren van een dagelijks tekort van 500 calorieën via de voeding en lichaamsbeweging. Dit kan helpen je verliest een of twee pond per week. Voor een snellere gewichtsafname, overwegen snijden natrium en zetmeel uit uw dieet, waardoor een extra 100 of 200 calorieën toe te voegen aan uw tekort. Enkel ben zeker niet te gaan onder de 1200 calorieën per dag. En altijd contact op met een arts voordat u begint met een gewichtsverlies programma.

Eet Frequently

De meeste mensen eten de traditionele drie maaltijden per dag. Maar dit kan eigenlijk belemmeren doelstellingen van het gewichtsverlies, omdat je lichaam gaat in honger-modus tussen de maaltijden, vasthouden aan vet voor energie. Het eten van vijf of zes kleinere maaltijden helpt balans je dagelijkse calorie-inname en houdt ook je stofwisseling op gang in een gestaag tempo. Eet vaker helpt ook houden de bloedsuikerspiegel in evenwicht.

Verminder Gedeeltes

Veel mensen veel eten zonder het te beseffen het gewoon omdat hun porties zijn te groot. Met behulp van een groot bord voor het diner eigenlijk maakt je meer eten, zelfs als je vol bent. Probeer dan een salade. Eten van een kleinere plaat doet het lijken alsof je het krijgen van een veel voedsel, omdat het bord ziet er zo vol, terwijl het in werkelijkheid bent u minder eet.

Gezond eten

Je kent het wel: Eet minstens vijf porties fruit en groenten per dag. Ze zijn van nature rijk aan vezels en weinig vet. Schakel uw brood, rijst, granen en pasta tot volkoren, die meer vezels en voedingsstoffen dan wit brood of pasta bevat. Blijf uit de buurt van verwerkte voedingsmiddelen, en het gebruik van verse ingrediënten waar mogelijk. Wanneer boodschappen doen, vasthouden aan de omtrek van de winkel, want dit is waar vindt u natuurlijke, vers voedsel.

Houd een Food Journal

Het opschrijven van wat je eet zal je helpen precies zien wat je verbruikt per dag, en het zal ook helpen erachter te komen waar om calorieën te snijden. Vaak zijn we niet beseffen hoeveel we eten totdat we schrijven het allemaal naar beneden. Het bijhouden van een dagboek voedsel kan ook helpen op koers te blijven met gewicht-verlies doelen. Een beroep doen op een familielid of vriend te gaan over uw voedsel dagboek met u als u extra wilskracht nodig.