Snabbaste sättet att gå ner i vikt utan piller

När du behöver gå ner i vikt snabbt, och du vill göra det utan piller, är en låg-carb diet en bra lösning. En låg-carb diet, som Atkins diet eller Stillmans, börjar arbeta riktigt snabbt, genom att kasta vatten vikt. Dessutom low-carb diet hjälper dig att gå ner i kroppsfett snabbt. Med en låg-carb diet, människor förlorar normalt £ 10 eller mer i den första veckan, och 2 eller fler pounds en vecka därefter.

Förlora Vatten Vikt

Den snabbaste bränsle för kroppens verksamhet ges när du äter mat som innehåller mycket kolhydrater. Socker och stärkelserika livsmedel, som bröd, majs och chips, erbjuder omedelbar energi till kroppens celler. När du inte äter kolhydrater, har din kropp att se någon annanstans för bränsle. Det första stället det ser är levern för sina förråd av glykogen. När kroppen behöver energi, och det finns inga kolhydrater som konsumeras, omvandlar levern glykogen, som lagras kolhydrater, till glukos och ger det till dina celler som behövs. Betydelsen av denna process ligger i att det vatten som är lagrat med glykogen. Varje gram lagrad kolhydrat är omgiven av tre gram vatten. När glykogen bryts ner till glukos, vattnet släpps, vilket resulterar i den inledande snabb viktminskning associerad med en låg-carb diet.

Att förlora kroppsfett

Efter den inledande vattenförlust, viktminskning på en låg-carb diet fortsätter med en förlust av kroppsfett. En process som kallas ketos sker; dina Levern omvandlar lagrade kroppsfett till ketoner, för att användas som energi. Den kommer bara att fortsätta så länge som du fortsätter på en låg-carb diet.

Överväganden

Kontrollera med din läkare innan du börjar en ny viktminskning plan. Det finns många olika sorter av låg Carb diet, och din läkare kan hjälpa dig att välja den plan som är bäst för din ämnesomsättning. Som med alla diet, kommer resultaten att variera, och gått ner i vikt kan återvinnas, om du återvänder till din normala matvanor.