Snabbaste sättet att bli av med celluliter

Omkring 90 procent av alla kvinnor är till viss del påverkas av celluliter. Skönheten industrin är väl medveten om detta, och det är därför det finns nya behandlingar och krämer på marknaden varje år. Tyvärr finns det inte mycket vetenskapligt stöd för dessa skönhetsbehandlingar. Det verkar fortfarande att dina pengar bättre spenderas på ett gym medlemskap och hälsosamma livsmedel.

Snabbaste Tillfällig Way

Om ditt mål är helt enkelt att se bra ut när du går i shorts på din vintersemester i Karibien, finns det några saker du kan göra för att se din bästa. Applicera själv garvare. Din celluliter kommer att bli mycket mindre märkbar om du har en solbränna. Du kan också använda celluliter krämer som innehåller koffein, eftersom dessa kan göra en temporär skillnad. Den Vanderbilt University psykologi hemsida citerar Linda Wells, redaktör och chefredaktör för Allure Magazine: "Koffein är i alla celluliter-reducerande produkt som visar någon nytta, eftersom den hjälper blodflödet till huden och fungerar som ett diuretikum, rodnad fukt ur huden och uppstramande det, även om det bara tillfälligt. " Du kan också hända att massage tillfälligt förbättrar utseendet på celluliter.

Snabbaste Permanent Way

Det finns inget snabbt sätt att bli av med celluliter permanent. Ju snabbare och mer drastiskt kan du ändra din livsstil till en frisk, ju snabbare du sannolikt kommer att uppleva en minskning och, senare, även fullständigt avlägsnande av celluliter. "Antalet en sak du kan göra för att eliminera celluliter från kroppen är att börja komplettera din kost med en bra, balanserad blandning av de hälsosamma essentiella fettsyror", säger Dr Russel J. Martino, författare till "Fem steg till optimal hälsa . " Ta kosttillskott som innehåller dessa fettsyror. Du finner EFA i kallt vatten fisk, nötter, råa frön, fullkorn och vissa grönsaker. Undvik förädlade, snabbmat och allt som innehåller hydrerade oljor. Eliminera alla sockrade och hög-carb mat, eftersom dessa kommer att öka dina insulinnivåer. Höga insulinnivåer leder till produktion och lagring av fett.
Förlora överflödigt kroppsfett på ett säkert och medvetet sätt. Gå inte på en modefluga kost och försöka förlora 30 pounds i en månad. Istället fokuserar på att förlora ett par pounds per vecka att äta en hälsosam, kalorifattig diet och träning. Det är mycket viktigt att du gör motstånd utbildning, lika fast och väl utvecklad muskulatur gör verkligen det svårare för celluliter att överleva och visas i första hand.