SlimQuick Drink Mix Ingrediënten

SlimQuick Drink Mix Ingrediënten

Ingrediënten in de SlimQuick drankmengeling werk aan vrouwelijke hormonen in evenwicht te brengen, het vasthouden van water, minder stress te verminderen en verminderen de eetlust. De mix wordt geleverd in zakjes poeder met de instructie om het te mengen met 2 kopjes water. Mensen die proberen om gewicht te verliezen worden geacht te beginnen met twee van deze dranken per dag, geleidelijk verhogen tot vier glazen per dag. De actieve bestanddelen van dit mengsel hoofdzakelijk uit plantenextracten die worden geassocieerd met gewichtsverlies.

Vitaminen en Mineralen

SlimQuick mix bevat een aantal vitaminen en mineralen om een ​​vetarm dieet aan te vullen. Deze omvatten vitamine B6, foliumzuur, vitamine B12, vitamine D, vitamine K en calcium. De hoeveelheid vitamines in deze drank onder de aanbevolen dagelijkse dosis, dus het is niet bedoeld als een enkele bron van vitaminen.

Groene thee-extract

Groene thee is gedacht om u te helpen gewicht te verliezen, onderdrukken de eetlust en helpt het lichaam vet te verbranden. Groene thee bevat ook polyfenolen, catechinen en EGCG, die fungeren als antioxidanten. EGCG bevat ook enzymen die ontstekingen en pijn kunnen verlichten.

Kuisboom Extract

Kuisboom extract wordt gezegd dat het vrouwelijke hormoon niveaus en leveren voedingsstoffen voor glandular functie harmoniseren.

Soja Extract

De soja-extract gehalte in SlimQuick is afkomstig van zaden en ook wel glycine max. Volgens Sciencedaily.com, soja bevat eetlustremmende peptiden die de stofwisseling te verhogen en de eetlust te onderdrukken.

Aziatische Ginseng Extract

Slimquick bevat Aziatische ginseng extract van de Panax ginseng wortel. Ginseng wordt verondersteld op te treden als een thermogene, stimuleren het metabolisme en het omzetten vet spier.

Bruin Zeewier

Bruin zeewier extract afkomstig van de hele plant is een andere werkzame bestanddeel van SlimQuick. Volgens Sciencedaily.com, hebben chemici in Japan uit dierstudies dat bruin zeewier vermindert de ophoping van vet gesloten.

Zuid-Afrikaanse Hoodia

Zuid-Afrikaanse Hoodia wordt gedacht om te helpen de controle van de eetlust. Volgens de folklore, kunnen Afrikaanse bosjesmannen dit kruid te gebruiken op lange reizen om de honger te verminderen.

Japanse duizendknoop

De Japanse duizendknoop extract in SlimQuick afgeleid luchtfoto stam van de plant en bevat 50 procent resveratrol, waarvan men denkt dat een krachtige antioxidant.

Cafeïne watervrij

Volgens Weightlossdrinks.net, wordt cafeïne meestal toegevoegd om het verlies gewicht van de producten als het verhoogt het vermogen van uw lichaam om calorieën te verbranden, het mobiliseren van opgeslagen vet voor energie.

Diureticum Ingredients

Paardebloem wortel, paardenstaart, uvaursi en jeneverbes extract zijn allemaal ingrediënten van SlimQuick die helpen verminderen waterretentie. Deze ingrediënten elimineren overtollige water vasthouden, wat bijdraagt ​​aan gewichtsverlies.