Slimløsende Hjem Løsning til tynde mucussekretioner

Det er let under forkølelse og influenza sæson for en person til at udvikle en hoste. Når en hoste er ikke produktive, så er det tid til at overveje at bruge en slimløsende. En slimløsende vil bidrage til at fortynde slim og gøre en hoste mere produktive. Der er en række af slimløsende hjem retsmidler, der kan hjælpe tynde mucussekretioner.

Elecampane

Elecampane har den dobbelte fordel af at være både en naturlig slimløsende og hostestillende middel, hvilket gør det særligt rart for udtynding slim og hjælpe kroppen til at have en produktiv hoste, samt gør det muligt at sove om natten uden at have hoste passer. For at gøre en hjemmelavet hostesaft fra elecampane, skær rødderne i mundrette stykker. Fyld en krukke halvt op med de elecampane stykker, derefter fylde krukken resten af ​​vejen op med honning. Hver dag i tre dage flip krukken over tre gange hver dag. Ved slutningen af ​​tre dage denne hjemmelavet hostesaft er klar og skal nedkøles. Når nogen har en uproduktiv hoste har dem spise honning, tygge på de grundlæggende stykker, og spise et par af de grundlæggende stykker, så godt.

Løg, hvidløg og sukker

Løg og hvidløg er både naturlige dekongestanter og ekspektorerende, og det er relativt nemt at bruge dem til at hjælpe med en uproduktiv hoste. Både hvidløg og løg vil bidrage til at fortynde slim og gøre en hoste mere produktive. For at gøre en hjemmelavet hostesaft, hugge op et løg, og tre fed hvidløg og læg dem i en dyb skål. Dæk løg og hvidløg med sukker og lad blandingen henstå i en time. En sirupsagtig saft vises i skålen. Tag 2 tsk. af denne saft som nødvendig for at hjælpe med en uproduktiv hoste.

Hvidløg, honning, og Apple Cider Eddike

Æble cider eddike opløser slim, og hjælper til at reducere betændelse; og når det kombineres med naturlige expectorants løg og hvidløg, kan gøre en helt naturlig hjemmelavet hostesaft. Bring 1 liter vand i kog i en mellemstor gryde med låg. Når vandet koger, fjerne det fra varmen og tilsæt 2 ounce hakkede fed hvidløg. Dæk panden igen og lad det sidde i 10 timer ved stuetemperatur. Ved afslutningen af ​​de 10 timer, stamme hvidløg stykker ud af blandingen og tilsæt derefter 1 spsk. af æble cider eddike, og 4 spsk. af honning. Flaske blandingen op og holde det nedkølet. Tag 1 tsk. denne hvidløg hostesaft fire gange om dagen.