Slim 4 Life Diet Secrets

Slim 4 Life Diet Secrets

Afvallen kan een ontmoedigende taak zijn. Veel gewichtsverlies klinieken en programma's te bevorderen zeer strenge diëten die zijn bijna onmogelijk te volgen en zijn bijna verstoken van voedingsstoffen. Slim 4 Life (nu omgedoopt Slimgenics) beweert anders te zijn, want het helpt je gewicht te verliezen met behulp van vers voedsel dat je kunt ophalen van een supermarkt.

Pros & Cons

Volgens een onderzoek door Diet Spotlight, de voordelen van het programma zijn dat het pleit voor zowel exercize evenals goede voeding om gewicht te verliezen. Dieters krijgen persoonlijke aandacht in alle gewichtsverlies overleg. Echter, nadelen zijn de kosten (er zijn geen vaste kosten en een groot deel ervan zal afhangen van hoeveel gewicht je nodig hebt om te verliezen). Als u meer gewicht te krijgen, terwijl nog steeds op het programma, zal je nodig hebt om meer geld te betalen. Dieet Spotlight vermeldt ook dat de deelnemers worden aanbevolen gewichtsverlies pillen, maar geen informatie over deze wordt verstrekt door middel van het programma van tevoren, dus het onderzoeken van deze op voorhand kan moeilijk blijken te zijn. Een overzicht van de website Everydiet.org, zegt de Slim4Life "lijkt een verstandige plan met veel persoonlijke steun en aanmoediging te zijn, en heeft succesvol gewichtsverlies voor veel mensen met overgewicht gebracht, hoewel de kosten moeten worden geëvalueerd voordat u zich inschrijft."

Cliënten Turned Teachers

Veel van het gewichtsverlies experts met Slimgenics waren ooit cliënten. Het bedrijf beweert dat hun klanten erin geslaagd het gewicht dat ze hebben verloren uit te houden. Er zijn testemonials om dit effect op de Slimgenics website.

Oefening en dagelijkse activiteit

De focus ligt op zowel de lichaamsbeweging en voeding, en de deelnemers worden sterk aangemoedigd om hun dagelijkse activiteiten te verhogen. Oefening wordt aanbevolen door het programma, maar er zijn geen vaste regels voor. Volgens de Slimgenics website, hun focus ligt op de lange termijn onder controle 'van gewichtsverlies en dit zou zijn, met of zonder te oefenen, door gewoon het verhogen van de dagelijkse activiteit van de deelnemers.