Slechte dingen over het Zone Dieet

Of uw gewichtsverlies doel is tot 5 pond of £ 100, wetende welk dieet te volgen te verliezen is een belangrijke eerste stap in een proces van het gewichtsverlies. Als u overweegt de Zone dieet zijn er een aantal problemen die moeten worden aangepakt voordat u stap uit op uw dieet reis. Het Zone dieet heeft discrepanties dat aanhangers van deze eetprogramma moet weten.

Oefening

Zet uw Zone dieet boek over en lees de bullet points op de achterkant. Daar vindt u een bullet point met de verrassende bewering dat, vinden "Je kunt meer vet verbranden TV kijkt dan door de uitoefening van." Klinkt dit verdacht voor u? De eerste "slechte zaak" is op de cover van het boek! Als dat niet verzadigen de behoefte om dit boek neer te zetten, dan laat ik verder uitwerken.

Dr Sears beweert dat er studies naar zijn perspectief in de Zone te bewijzen; maar de gebruikte proefpersonen slechts 5 tot 10 kilo overgewicht, niet de typische gewichtsverlies kandidaat. Zijn proefpersonen waren in sommige gevallen concurrerende atleten op de calorie beperkende Zone dieet gezet. Een competitief sporter verbruikt aanzienlijk meer energie, dus drastisch verlagen hun calorieën zal ongetwijfeld leiden tot gewichtsverlies. Nu denk je dat deze atleten verbrand meer vet voor deze studie tv kijken of door het spelen van competitieve sporten? Volgens de Mayo Clinic, oefening combinatie met gezonde voeding is de enige manier om gewicht te verliezen en gezondheid te behouden zonder het gebruik van chirurgie of geneesmiddelen op recept.

Dieet

Dr Sears legt de nadruk op de Zone dieet als een vetarm en caloriearm dieet met dagelijkse calorie beperkingen ingesteld tussen de 1.000 tot 1.600 calorieën per dag. Volgens de American Heart Association calorieën nodig per dag per volwassene kan variëren van 1.600 tot 3.000 calorieën calorieën afhankelijk van leeftijd en activiteit. Calorie beperking van het in Dr Sears 'boek genoemd schaal is ver onder deze minima.

Wetenschappelijke studie

De toon van Dr Sears 'boek impliceert dat alle risicofactoren en ziektes zijn een gevolg van het niet handhaven van het dieet richtlijnen binnen dit dieet boek. Volgens de American College of Nutrition is er weinig wetenschappelijke ondersteuning voor de Zone dieet koppelingen gemaakt tussen voeding, endocrinologie en eicosanoïdenstofwisseling. Volgens deze zelfde studie, wetenschappelijke tegenstellingen bestaan ​​in de hypothese van de Zone dieet.