Skin Tag Removal Med Ricinolja & bakpulver


Hud-taggar är små, godartade utväxter i huden som ser exakt ut som namnet antyder: en tagg. De är fästa vid en ände och klaffen. Även om de kan indikera cirkulations frågor, allmänhet huden taggar är helt ofarliga och inte symptomatiskt för en större hälsoproblem. De är dock i allmänhet ses som kosmetiskt obehagligt, och de kan tas bort naturligt, hemma, med ricinolja och bakpulver i de flesta fall.

Funktion

Genom att blanda Ricinolja och bakpulver tillsammans, du bildar en pasta som kommer att kväva huden. Du kan hålla pastan på plats längre genom att också täcka taggen med ett band stöd.

Tidsplan

Denna behandling tar cirka 15 dagar. Du måste tillämpa klistra på huden taggen tre gånger om dagen.

Effekter

Du kommer inte att se några effekter i början. Efter ungefär en vecka, kanske du märker att taggen är brunaktig eller skrumpna.

Överväganden

Hud-taggar kan tyda på problem med cirkulationen. De är vanliga hos människor som har diabetes. Kontrollera med din läkare för att se till att din hud taggar är inte ett tecken på en större hälsoproblem.

Varning

Skär inte huden tag av när det börjar se "sjuk." Denna typ av "badrum kirurgi" kan leda till svåra infektioner. Bara hålla med hjälp av ricinolja och bakpulver tills den faller av.