Självdiagnos för Knee Tendon Problem

Knä senskador allt från tendinit (inflammation i en sena), som har tydliga symptom på en spruckit (slits) senan med mindre tydliga symtom. Många av senan problem orsakas av överanvända senan. Självdiagnos kan variera från visuellt undersöka knäet området att faktiskt röra vid den för att märka några förändringar i sina vävnader och smärtnivå.

Möjlig tendinit

Känn din knäskålen. Du kanske har tendinit (inflammation i senan), om det finns ömhet vid den punkt där knäskålen (patella) senan möter benet, uppger American Family Physician. Känn runt detta område.

Om du känner smärta när de utför någon snabba rörelser såsom hoppa, hastighet går eller springer, kan du ha en mild till måttlig bristningar i din senan.

Om du inte kan flytta ditt knä ordentligt, eller om du inte har din vanliga rörelseomfång (om du inte kan sträcka sig, räta eller lyfta benet) du kan ha en fullständig bristning av quadriceps senan, säger National Institute of Health.

Om din smärta ökar, men det gick upp och ner i trappor, kan det tyda på en sena problem.

Enligt American Family Physicians, om du upplever smärta efter sammanträdet under en längre tid, kan du ha ett knä senor problem.

Möjlig Osgood-Schlatter sjukdom

Har du hoppar en hel del? Denna sjukdom, som kallas hoppare knä, är vanligt bland människor som hoppar eller köra en hel del. Kontinuerliga muskelsammandragningar sker, som orsakar sjukdomen.

Känn runt nedre knäskålen område. Om det finns inflammation i mjukdelar och knäskålssenan vid den punkt runt tibia, kanske du har denna sjukdom. Den orsakas av repetitiva stress på övre skenbenet, säger American Academy of ortopeder. Några fall av Osgood-Schlatter sjukdom, dock inte har någon svullnad.

Smärta i quadriceps eller lårmuskler, kan vara ett symptom på detta syndrom, enligt The Sjukgymnastik Site.

Lägre knä ledvärk ökar med aktivitet med denna sjukdom. Smärtan minskar med vila och isbildning det drabbade området.

Kontrollera om en benig bula. Det kan finnas en hård bula på den övre kanten av benet strax under knäskålen, säger National Institute of Health.

Om du försöker knä, det är för smärtsamt och obehagligt att åstadkomma med denna sjukdom, uppger The Sjukgymnastik Site.

Sjukdomen påverkar inte förslaget om knäet.

Försiktighet

Sök professionell hjälp. Om du upplever svullnad, rörelsehinder eller smärta som varar mer än ett par timmar som involverar ditt knä område, kontakta en läkare till exempel en ortoped. Ortopeder specialiserade på behandling av skelettproblem. Dessa yrkesgrupper kan utföra en rad olika tester och ge dig en diagnos som kan behandlas på korrekt sätt.