Sinusitis Door echte schimmel

Volgens de Mayo Clinic studie uit 1999 op schimmelinfecties sinusitis, 93 procent van alle chronische sinusitis is een allergische reactie op schimmel genaamd "allergische schimmelinfecties sinusitis (AFS)." Dit komt door het inademen beschimmeld lucht.

Symptomen

Sinusitis wordt gekenmerkt door aanhoudende pijn en druk in de sinussen. Aangezien de sinus holten bevinden zich boven de tanden, kan dit ook leiden tandpijn.

Oorzaak van de symptomen

De pijn wordt veroorzaakt door kleine putjes gevormd op de binnenzijde van de sinus als reactie op mal. Deze val slijm in de sinus en voorkomen dat het aftappen.

Chronisch probleem

Als het slijmvlies niet wordt afgevoerd, zal het geïnfecteerd en poliepen veroorzaken te vormen, waardoor drainage verder en veroorzaakt meer pijn. Dit is hoe sinusitis chronisch wordt.

Invasieve infecties

Als de gastheer immuun-deficiënte om welke reden kan de infectie verspreiden naar andere bindweefsel, zelfs in de hersenen en de ogen, het zicht vermindert en psychologische gevolgen.

Chirurgische behandeling

Voor mensen die lijden aan chronische infecties, met name de invasieve soort, zal endoscopische sinus chirurgie de poliepen en schimmel te verwijderen, en verbreden de kaakholte opening.

Niet-chirurgische behandeling

Zout water behandelingen kan reinigen de sinussen, steroïden behandelingen kunnen de poliepen krimpen, en de hoeveelheid schimmel in de lucht kan worden verminderd met luchtfilters en verbeterde sanitaire voorzieningen.