Sinus Relief terwijl Zwanger

Feeling sinus congestie is een veel voorkomende klacht bij zwangere vrouw. Volgens baby Center.com, ongeveer 20 tot 30 procent van de zwangere vrouwen last van sinusitis die niets met allergieën of een virale infectie of verkoudheid zijn. Zwanger-geïnduceerde sinus problemen worden rhinitis van de zwangerschap genoemd. Rhinitis van zwangerschap ontstaat meestal doordat het verhoogde niveau van oestrogeen in het lichaam veroorzaakt de slijmvliezen langs de neus te zwellen. Ook kan neusslijmvliezen ook zwellen door de aanzienlijke toename van het bloedvolume dat optreedt tijdens de zwangerschap.

TE DRINKEN

Door veel te drinken kan helpen verlichten ongemak van rhinitis van de zwangerschap. Vloeistoffen zoals water, thee en sap en zelfs bouillon uit kippensoep kan helpen dun de afscheidingen die de neus blokkeren.

Gebruik Steam

Stoom kan helpen los en dun het slijm in je sinussen en kunt u gemakkelijker te ademen. Jezelf bloot aan stoom door te ontspannen in een warme douche of gebogen over een luchtbevochtiger of pot dampende warm water met een handdoek over je hoofd. Als zwangere vrouwen moeten niet douchen of baden die zijn heter dan 100 graden Fahrenheit te nemen, wilt u misschien om gewoon te zitten in een badkamer vol met stoom in plaats van het blootstellen van jezelf en je baby naar de warmte direct.

Gebruik een Metholated Goederen

Mentholated producten, zoals Vicks Vaporub zijn veilig voor gebruik tijdens de zwangerschap overwogen. Dep een beetje onder je neus en de geur zal uw sinus passages te wissen. Als alternatief, kook water gemengd met een eetlepel of twee van de mentholated product en inhaleer de resulterende stoom.

Gebruik Saline Drops

Zoute druppels voor de neus of zoutoplossing neussprays zijn verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen. Spuiten of spuit een druppel of twee van de zoutoplossing in je neus. Binnen 5 tot 10 minuten, zal het dunne slijm genoeg voor u om te kunnen blazen je neus makkelijker. U kunt ook proberen een zelfgemaakte zoutoplossing door het oplossen van 1/4 theelepel zout in een kopje water. Volg dezelfde aanwijzingen als bij de winkel koopt oplossing.

Gebruik een Decongestivum Spray

Over-the-counter decongestivum sprays algemeen worden beschouwd als veilig voor gebruik tijdens de zwangerschap. Echter, moet u uw arts raadplegen voordat u een. Soms zijn deze sprays kan verslavend worden en hun effectiviteit verliezen. Als u een decongestivum spuitbus moet gebruiken, probeer gebruik het alleen 's nachts als sinuscongestie u ervan weerhoudt om in slaap te vallen.