Sinus Reflexologie

Reflexologie punten zijn te vinden op de kussentjes van je vingers en tenen aan de andere kant van de nagels. Sommige van deze zones en corresponderen met de sinus weefsels. Het weefsel in deze specifieke gebieden moet worden gestimuleerd om los te komen van uw sinussen en zich te ontdoen van de congestie.

Ballen van de teen en vingers

Volgens Reflexologyguide.org., De toppen van de tenen van de rechtervoet zijn de punten die het meest overeenkomen met de sinussen. Het stimuleren van de bal van je tenen naar verluidt stimuleert de sinussen. Stimuleer de teen ballen met duim en wrijven omhoog langs elke teen.

Meridiaan punten

Het stimuleren van de meridiaan punten die op de nagel zijkant van uw vinger of teennagel met behulp van een vinger en onder druk te zetten op het gebied in een cirkelvormige beweging. Gebruik een klok in techniek en dan tegen de klok aanpak. Doe dit voor 10 seconden aan elke meridiaan punt.

Toename Circulatie

Het toepassen van reflexologie technieken verhoogt de bloedcirculatie naar de sinus gebied en de neus, waardoor het makkelijker om te ademen maakt.

Ontstoppen sinussen

Reflexologie zal sinussen deblokkeren, maar zal een infectie niet genezen.